Jakub Forgács Správy

STOPKA pre neprispôsobivých v metropole Horehronia: Primátor okamžite zakročil, FOTO

Primátor Tomáš Abel podľa vlastných slov ihneď volal vedúceho stavebného úradu, mestskú aj štátnu políciu. Čo sa dialo v Brezne?

Ilustračný obrázok k článku STOPKA pre neprispôsobivých v metropole Horehronia: Primátor okamžite zakročil, FOTO
1
Galéria

Do Brezna sa žiadni neprispôsobiví sťahovať do buniek nebudú. Na sociálnej sieti o tom informoval primátor Mesta Brezno Tomáš Abel.

„V stredu podvečer, keď som sa vracal z Bratislavy, mi volala naša obyvateľka, že na pozemok na Mládežnickej ulici sťahujú bunky, kde majú prísť neprispôsobiví obyvatelia z jednej z obcí,“ uviedol Abel so slovami, že okamžite volal vedúceho stavebného úradu, mestskú aj štátnu políciu a bunky sa aj rovno odviezli.

„Chcem len upozorniť všetkých s takýmto úmyslom, že vždy využijem všetky prostriedky a naše skúsenosti s podobnými prípadmi a nedovolím niečo podobné. V tomto prípade som sa s vlastníkom po rozhovore obratom telefonicky dohodol. V záujme ľudí, ktorí by takto uvažovali im to neodporúčam,“ dodal primátor. Ako poznamenal, v Brezne sú rozbehnuté investície, pre ktoré budú napriek ťažkému obdobiu napredovať a nedovolí, aby ich „prácu, mesto a obyvateľov znevažovali takéto aktivity.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Bunky pre neprispôsobivých v Brezne
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM