Kristína Kožiaková Od Vás

Primátor v reakcii na podnety Brezňanov. Čo bude so stojiskami na Mazorníkove?

Technické služby v meste neustále pracujú na stojiskách na smetné koše. Brezňania však dali viacero podnetov, a tak nastávajú zmeny.

Ilustračný obrázok k článku Primátor v reakcii na podnety Brezňanov. Čo bude so stojiskami na Mazorníkove?
Zdroj: Mesto Brezno

Nedávno sme informovali o nových parkovacích miestach, ktoré sa už v tomto roku dobudovávať nebudú. Technické služby sa momentálne zameriavajú na budovanie stojisk na smetné koše, na ktoré mesto vyčlenilo v tohtoročnom rozpočte 70 000 eur.

Do redakcie nám však prišiel zaujímavý podnet od čitateľa. Ten bol prekvapený z vymerania stojiska, ktoré sa mu javí nelogické a obmedzujúce.

„Ak je tá informácia správna, dúfam že nie, tak vymerané stojisko na kontajnery v časti Mazornikovo ul. MPČĽ je strašne nelogické a pre ľudí bývajúcich na prízemí mestského bytového domu obmedzujúce,“ informoval našu redakciu čitateľ Ľubomír.

Primátor, ako sa zdá, dostal viacero takýchto podnetov a reagoval na ne na svojom facebookovom profile. „Na základe podnetov od obyvateľov sme prehodnotili umiestnenie stojisk na sídlisku Mazorníkovo,“ informoval primátor Tomáš Abel.

Podľa jeho slov si bol osobne spolu s poslancami Danielom Struhárom a Martinom Ridzoňom naplánované stojiská prejsť a vydal pokyn zamestnancom Mestského úradu na prepracovanie projektu.

„Aj napriek uvedenému, začneme s realizáciou v dohľadnej dobe,“ dodal primátor.

Môže vás zaujímať:

SERIÁL: Najbizarnejšie križovatky v Brezne: Čím trápi vodičov výjazd z Mazorníkova?

Multifunkčné ihrisko aj inlajnová dráha: Breznianska radnica má takéto plány

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM