Kristína Kožiaková Rôzne

Oživenie futbalu v meste aj dobové pohľadnice. 5 TOP správ týždňa z Brezna

Uplynulý týždeň sme vám priniesli viacero článkov o problémoch, ľuďoch či akciách v Brezne a v okolí. Čo u čitateľov zabodovalo úplne najviac?

Ilustračný obrázok k článku Oživenie futbalu v meste aj dobové pohľadnice. 5 TOP správ týždňa z Brezna
Zdroj: Dnes24.sk

Dobové pohľadnice

Pohľady na Námestie, mestský úrad, kostoly či breznianske ulice. Vráťte sa o sto rokov v čase vďaka pohľadniciam, ktoré sa kedysi z Brezna posielali blízkym. Dobové zábery na ktoré si už len ťažko spomeniete.

Úspech filmu

Zachytáva krásy slovenskej prírody a nezostal prehliadnutý ani za oceánom. Slovenský dokument bol ocenený na filmovom festivale v americkom Los Angeles. Film natáčaný blízko Brezna zožal parádny úspech v USA!

Brezniansky futbal ožíva

Nadšenci futbalu sa po rokoch nakoniec dočkali. V ktorej triede sa udomácni FK Brezno v nadchádzajúcej sezóne a odkiaľ získa hráčov? Viac informácií sa dočítate TU.

Mýto plné dobrôt

Vychýrená akcia sa opäť po roku vracia do Mýta pod Ďumbierom. Kulinárske umenie šéfkuchárov spestrí jedinečný program a súťažiť sa bude aj o Horehronský pohár. Dozvedeli sme sa, že špeciálny bus zadarmo pôjde aj z Brezna. Aký bude program a kedy sa táto skvelá akcia uskutoční?

Buchajtramka v rozhovore

Zoskupenie Buchajtramka funguje spolu približne štyri roky. S vystúpeniami sa akoby roztrhlo vrece. Čo majú nové a kam sa chystajú? Zisťovali sme viac o ich plánoch.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM