Kultúra Správy

Najväčšia kultúrno-spoločenská udalosť na Horehroní prinesie OBMEDZENIA: UZAVRÚ aj hlavný ťah

Mestské slávnosti v Brezne sľubujú zaujímavý program, v ktorom vystúpi napríklad i česká spevácka legenda Dalibor Janda.

Ilustračný obrázok k článku Najväčšia kultúrno-spoločenská udalosť na Horehroní prinesie OBMEDZENIA: UZAVRÚ aj hlavný ťah
Zdroj: Unsplash.com , Pixabay.com

Najväčšia kultúrno-spoločenská udalosť na Horehroní, Dni mesta Brezna, ktoré sa uskutočnia v piatok (31. 5.) a sobotu (1. 6.), si vyžiada viaceré dopravné obmedzenia. Informovala o tom v pondelok radnica s tým, že tak chce zaistiť väčšiu bezpečnosť návštevníkov.

Prehľad obmedzení

Už od pondelňajšej polnoci je uzavreté parkovisko oproti hotelu Ďumbier, kam začnú prichádzať kolotoče. V piatok a sobotu od 6.00 hod. dôjde k úplnej uzávere miestnych komunikácií na severnej a južnej strane Námestia M. R. Štefánika, Ulice Boženy Němcovej a časti Malinovského ulice. Od 18.00 do 23.00 hod. uzavrú aj hlavný ťah I/66. Uzávery miestnych komunikácií sa majú skončiť v nedeľu (2. 6.) okolo 1.00 h v noci.

Počas oboch dní podujatia budú uzavreté aj autobusové zastávky na Ulici ČSA pre MHD a prímestské linky, a to v čase od 18.00 do 23.00 hod.

Atraktívny program

Mestské slávnosti v Brezne sľubujú zaujímavý program, v ktorom vystúpi napríklad i česká spevácka legenda Dalibor Janda. Občianske združenia a primátor budú v mestskom parku variť guľáš a počas osláv odovzdajú aj mestské ocenenia. Nebudú chýbať stánky s občerstvením, letný jarmok s ponukou rôznych ľudových výrobkov ani atrakcie pre deti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM