Kristína Kožiaková Krimi

FOTO z miesta tragédie: Chodec pri Brezne neprežil zrážku s autom

Na našich cestách vyhasol ľudský život. Podľa informácií od polície prešiel vodič (35) do protismeru a narazil do chodca. Čítajte ďalšie podrobnosti o tragickej nehode!

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta tragédie: Chodec pri Brezne neprežil zrážku s autom
Zdroj: Policajný zbor SR

Podľa informácií od policajnej hovorkyne Márie Faltániovej vyšetrovateľ v Brezne začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenie.

„V pondelok o 9:10, došlo k dopravnej nehode v obci Telgárt. Vodič (35) osobného motorového vozidla Opel Corsa, viedol vozidlo po ceste I/66 v smere Brezno – Poprad. Pred rodinným domom prešiel s vozidlom do protismeru, kde narazil prednou pravou časťou vozidla do 61 -ročného chodca z Telgártu, ktorý išiel po krajnici,“ konkretizuje okolnosti prípadu Faltániová.

Podľa slov polície chodec pri dopravnej nehode utrpel zranenia, ktorých na mieste dopravnej nehody podľahol. Škoda na vozidle je odhadnutá na 900 eur.

„Dychová skúška bola u vodiča negatívna, u nebohého bude prítomnosť alkoholu zisťovaná pri súdnej pitve. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania, boli pribratí aj znalci z odboru cestnej dopravy a z odboru súdneho lekárstva,“ dodala na záver hovorkyňa.

Pozrite si v našej fotogalérii zábery z miesta tragédie!

Môže vás zaujímať:

FOTO: Policajné prenasledovanie pri Brezne skončilo závažným zistením. Čo ukrýval podozrivý balíček?

FOTO: Pri Brezne vyhasol život chodca
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM