Jakub Forgács Krimi

Choré správanie EXHIBICIONISTU: Nechutné, čo robil pred ženami a dieťaťom!

Obvinený sa dopustil na mieste verejne prístupnom hrubej neslušnosti a vyvolal verejné pohoršenie, nakoľko v okolí sa nachádzali viaceré osoby.

Ilustračný obrázok k článku Choré správanie EXHIBICIONISTU: Nechutné, čo robil pred ženami a dieťaťom!
Zdroj: pixabay.com

Polícia v Brezne obvinila muža (34) z Brezna z prečinu výtržníctva. Pre spravodajský portál Dnes 24 to uviedla banskobystrický krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Vo štvrtok 2. marca o 9.40 hod. v Brezne – Predných Halnach v blízkosti miestnej časti Drakšiar, stál na chodníku a pri okoloidúcej žene držal v ruke svoj pohlavný úd a onanoval a taktiež v ten istý deň okolo 15.30 hod., prechádzal okolo obytného domu v Brezne na Krčulovej ulici a v blízkosti neznámej mladej ženy s maloletým dieťaťom vytiahol z nohavíc pohlavný úd a onanoval, pričom ho videli ďalšie osoby prechádzajúce okolo,“ pokračovala pre Dnes 24 Faltániová.

Obvinený sa dopustil na mieste verejne prístupnom hrubej neslušnosti a vyvolal verejné pohoršenie, nakoľko v okolí sa nachádzali viaceré osoby. „Po vykonaní procesných úkonov bol spracovaný podnet na jeho väzobné stíhanie a sudca okresného súdu vzal obvineného do väzby,“ dodala hovorkyňa so slovami, že za takýto skutok hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM