Rôzne

Chcete si zacvičiť či ísť na turistiku a nemáte s kým? Príďte na horehronský fit deň

V zdravom tele zdravý duch! Ak si chcete zacvičiť na čerstvom vzduchu alebo ísť na turistiku a nemáte s kým, príďte si vyskúšať širokú škálu rôznych skupinových cvičení na čerstvom horehronskom vzduchu.

Ilustračný obrázok k článku Chcete si zacvičiť či ísť na turistiku a nemáte s kým? Príďte na horehronský fit deň
7
Galéria
Zdroj: Stanislav Spáč

Horská turistika horehronským rajom! Už najbližší víkend (sobota 14. júla) je pre milovníkov športu pripravená spoločná turistika krásami Nízkych Tatier aj so sprievodcom. Všetci záujemcovia o skupinovú turistiku sa môžu hlásiť na info@horehronie.net.

Nedeľu (15. júla) ovládnu skupinové cvičenia: Joga relax, či power joga, pilates, zumba. Nebude chýba ani energický jumping aj jumping kids a tabata.

Postavu vám pomôže vytvarovať body work, funkčný tréning. „Cvičenia, ktoré dôverne poznáte či úplne nové, nevyskúšané pohyby vášho tela naberú pod štítmi Nízkych Tatier úplne iný rozmer a atmosféru,“ povedala výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGIÓN HOREHRONIE, Petra Rizdoňová Hlásniková.

Celé popoludnie na Táloch sa môžete skrášľovať v stánku s prestížnou kozmetikou, vďaka čomu aj po energickom tréningu budete odchádzať ešte krajšia ako pred tým. Viac o programe nájdete TU.

Zdroj: horehronie.net

Horehronie fit day
7
Galéria
Zdroj: Stanislav Spáč
Zdroj: brezno.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM