Správy Samospráva

Brezno bude bez koncoročného programu. Abel: Treba brať ohľad na nemocnicu a jej zamestnancov

Primátor Tomáš Abel sa prihovoril Brezňanom. Ruší sa mobilný punč, silvestrovský i novoročný program. To však nie je všekto!

Ilustračný obrázok k článku Brezno bude bez koncoročného programu. Abel: Treba brať ohľad na nemocnicu a jej zamestnancov
Zdroj: Stanislav Spáč , FB Tomáš Abel

Mestský úrad v Brezne je od pondelka (21. 12.) pre verejnosť úplne uzatvorený. Chod úradu bude zabezpečovať len obmedzený počet pracovníkov. V prípade neodkladných záležitostí môžu obyvatelia telefonicky kontaktovať podateľňu. Informuje o tom magistrát na svojej webovej stránke.

Horehronská metropola ruší oslavy Silvestra a Nového roka.

„Epidemiologická situácia v našom meste sa nevyvíja priaznivo. Stúpa počet hospitalizovaných a pozastavujú sa plánované operácie v našej nemocnici. Treba brať ohľad na nemocnicu a jej zamestnancov, ktorí sa dennodenne starajú o zdravie ľudí. Podľa odborníkov zhoršenie súvisí so zvýšenou mobilitou obyvateľov. Regionálny úrad verejného zdravotníctva nám odporučil zrušiť plánované podujatia, preto rušíme mobilný punč, silvestrovský i novoročný program. Musíme byť zodpovední a ohľaduplní voči svojmu okoliu,“ reagoval na sociálnej sieti brezniansky primátor Tomáš Abel, ktorý dúfa, že sa už táto situácia čoskoro skončí a všetci sa vrátime do bežného fungovania.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM