Správy Samospráva

Brezniansky magistrát je až do odvolania zatvorený: Vybavia vás iným spôsobom

Pri vstupe do mestského úradu je nainštalovaná poštová schránka pre doručovanie písomností. Využiť môžete aj telefonické linky.

Ilustračný obrázok k článku Brezniansky magistrát je až do odvolania zatvorený: Vybavia vás iným spôsobom
Zdroj: TASR

Mestský úrad v Brezne zostáva pre verejnosť až do odvolania pre zlú pandemickú situáciu a vyhlásený lockdown zatvorený. Pracovníci všetkých odborov však budú zabezpečovať príslušnú agendu a možno ich kontaktovať na telefonických linkách. Informuje o tom webová stránka mesta, ktorá zverejnila telefonické kontakty na pracovníkov.

"Pri vstupe do mestského úradu je nainštalovaná poštová schránka pre doručovanie písomností. V prípade žiadostí o územné a stavebné konanie žiadame projektové dokumentácie predkladať len v elektronickej podobe (CD, DVD), papierové dokumentácie zasielať poštou. V prípade žiadostí o rodný alebo úmrtný list, žiadame pripojiť svoje telefónne číslo. Pracovníčka telefonicky skontaktuje každého a oznámi čas, kedy informátor pri vstupe vydá požadovaný doklad,“ uvádza brezniansky magistrát.

V súvislosti s úhradou miestnych daní a poplatkov treba využívať výlučne elektronické platby. Podľa magistrátu rozsah obmedzení upraví podľa ďalšieho vývoja situácie a rozhodnutí vlády.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM