Jakub Forgács Správy

NOVINKA pre milovníkov zimných športov. Z Bystrice bude premávať bezplatný SKI BUS

Nielen lyžiari, ale aj bežkári či turisti majú dôvod na radosť. Do lyžiarskeho strediska a späť sa budú môcť dopraviť úplne zadarmo.

Ilustračný obrázok k článku NOVINKA pre milovníkov zimných športov. Z Bystrice bude premávať bezplatný SKI BUS
10
Galéria
Zdroj: TASR

Mesto Banská Bystrica spúšťa pre všetkých nadšencov zimných športov smerujúcich na Šachtičky do testovacej prevádzky SKI BUS. „Už od najbližšieho víkendu (10. ̶ 11. február 2018) sa tak budú môcť nielen lyžiari, ale aj bežkári či turisti dopraviť do lyžiarskeho strediska a späť bezplatne,“ uviedla hovorkyňa primátora Zdenka Marhefková.

Každú sobotu a nedeľu až do konca februára poskytne SKI BUS všetkým záujemcom komfortný odvoz priamo pod zjazdovku. Premávať bude z Námestia slobody a z dolnej zastávky na Rudohorskej ulici.

  Sobota – Nedeľa / Banská Bystrica – Šachtičky Sobota – Nedeľa / Šachtičky – Banská Bystrica
Zastávka MHD Námestie Slobody 8:30 16:00
Zastávka MHD Rudohorská dolná 8:45 16:15
Šachtičky 9:00 16:30

„Šachtičky sú dostupné pre všetkých nielen svojou polohou, ale aj ponukou rôznych športových aktivít. Verím, že túto službu využijú všetci ̶ malí aj veľkí lyžiari, milovníci bežkovania i rodiny s deťmi, ktoré sa chcú po nedeľnom obede prejsť a v horskom prostredí načerpať energiu,“ hovorí primátor Ján Nosko.

„Mesto nevylučuje, že v prípade veľkého záujmu bude prevádzka SKI BUS-u pokračovať aj v ďalšom období,“ dodala Marhefková.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Lyžovačka - Šachtičky
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM