Jakub Forgács Krimi

Nové skutočnosti v prípade mŕtvej Bystričanky (†50): Po pitve obvinili jej druha (63)!

Polícia vyšetruje smrť Bystričanky (†50), ktorá skonala v byte so zlomenými rebrami a roztrhnutou slezinou. Muži zákona po doručení predbežných výsledkov súdnej pitvy obvinili jej druha (63) zo zločinu zabitia!

Ilustračný obrázok k článku Nové skutočnosti v prípade mŕtvej Bystričanky (†50): Po pitve obvinili jej druha (63)!
Zdroj: TASR

Ako sme vás informovali ešte včera, v nedeľu večer došlo k úmrtiu ženy (†50) z Banskej Bystrice. „Páchateľ ženu presne nezisteným spôsobom fyzicky napadol a doma v byte zomrela. Bola nariadená zdravotno-bezpečnostná pitva, ktorá potvrdila viaceré krvné podliatiny na tele, zlomeniny rebier a roztrhnutie sleziny s následným krvácavým šokom, čo bolo priamou príčinou úmrtia,“ informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

V pondelok polícia zadržala podozrivú osobu a v prípade bola nariadená súdna pitva, z ktorej sú už známe aj prvé výsledky. „Po doručení predbežných výsledkov súdnej pitvy a po vykonaní ďalších úkonov vyšetrovateľ v Banskej Bystrici obvinil zo zločinu zabitia muža (63) z Banskej Bystrice. V nedeľu večer v byte na Nešporovej ulici v Banskej Bystrici fyzicky napadol svoju družku (50). Zranenia ktoré utrpela, boli priamou príčinou úmrtia,“ pokračovala hovorkyňa.

„Obvineného muža vyšetrovateľ umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na jeho vzatie do väzby,“ dodala Faltániová so slovami, že za tento zločin, ktorý bol spáchaný na chránenej osobe, hrozí trest odňatia slobody na 9 až 12 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM