Jakub Forgács Krimi

Nové INFO o krvavom útoku nožom: HRÔZA, čo sa odohralo na juhu Banskobystrického kraja

Polícia už objasnila prípad z Lučenca. Išlo o útok nožom na dve osoby. Ako prebiehal?

Ilustračný obrázok k článku Nové INFO o krvavom útoku nožom: HRÔZA, čo sa odohralo na juhu Banskobystrického kraja
Zdroj: Dnes24.sk

Začiatkom novembra (3.11.) vo večerných hodinách na Špitálskej ulici v Lučenci, došlo pred rodinným domom k útoku na 26-ročnú ženu a 34-ročného muža. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Ako prebiehal útok?

„Potom, ako žena vystúpila z auta, nožom na ňu zaútočil páchateľ, ktorý jej spôsobil reznú ranu na tvári. Následne páchateľa odstrčil muž, ktorý začal s ním zápasiť, pričom ho páchateľ bodol nožom do hornej časti chrbta a potom do rebra na pravej strane hrudníka, pričom sa čepeľ noža zlomila a ostala v tele muža,“ uviedli muži zákona.

Po útoku páchateľ podľa slov polície z miesta ušiel, ale lučeneckí kriminalisti aj kriminalisti krajského riaditeľstva po páchateľovi intenzívne pátrali a v utorok (22.11.) podozrivého muža zadržali, ktorého už krajský vyšetrovateľ obvinil zo zločinu pokusu ublíženia na zdraví a z prečinu výtržníctva.

Skončil v base

Obvinený muž (24) z Fiľakova bol umiestnený do policajnej cely a vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. V piatok sudca okresného súdu rozhodol o jeho väzobnom stíhaní.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: archívne

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM