Jakub Forgács Správy

Nosko VYZVAL ľudí voliť: FAVORITA už má, svoj HLAS chce dať Banskobystričanovi

Demokracia je podľa slov banskobystrického primátora Jána Noska postavená na rešpektovaní rôznorodosti názorov, dôležité je však prísť voliť.

Ilustračný obrázok k článku Nosko VYZVAL ľudí voliť: FAVORITA už má, svoj HLAS chce dať Banskobystričanovi
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Už túto sobotu, 23. marca 2024 nás čaká prvé kolo prezidentských volieb. Na sociálnej sieti sa v súvislosti s nimi vyjadril aj banskobystrický primátor Ján Nosko.

„Ako primátor Banskej Bystrice som hrdý na to, že dvaja najväčší favoriti pochádzajú práve z nášho mesta. Žijeme v náročnom období čoraz polarizovanejšej spoločnosti, šíriacich sa dezinformácií i konšpirácií, preto je nevyhnutné, aby na čele štátu stála osobnosť schopná spájať, a nie rozdeľovať,“ uviedol Nosko, ktorý následne spomenul realizáciu úspešných projektov počas uplynulého desaťročiach, „pričom viaceré z nich záviseli práve od konštruktívneho dialógu s najvyššími predstaviteľmi štátu.“

„Po rokoch skúseností a spolupráce odovzdám svoj hlas v sobotňajších prezidentských voľbách Banskobystričanovi, Petrovi Pellegrinimu,“ poznamenal.

Ako spomenul primátor, demokracia je postavená na rešpektovaní rôznorodosti názorov, dôležité je však prísť voliť. „Banskobystri­čanky, Banskobystričania, využite v sobotu svoje hlasovacie právo. Poďte voliť a vyjadrite svoj názor,“ dodal Nosko.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM