Jakub Forgács Krimi

Nešťastie pri známej tržnici v Bystrici: Auto zrazilo chodca, takúto prosbu sa rozhodli vydať policajti k ľuďom!

Pri známej tržnici v Banskej Bystrici sa udiala dopravná nehoda. Podľa slov polície osobné auto mimo priechodu pre chodcov zrazilo chodca. Muži zákona sa rozhodli s týmito slovami obrátiť na ľudí!

Ilustračný obrázok k článku Nešťastie pri známej tržnici v Bystrici: Auto zrazilo chodca, takúto prosbu sa rozhodli vydať policajti k ľuďom!
Zdroj: Policajný zbor SR

„Dopravná polícia v Banskej Bystrici objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v pondelok o 16:50 na ulici Kapitána Nálepku v Banskej Bystrici pri tržnici Úsvit,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

„K nehode došlo mimo priechodu pre chodcov, kde osobné motorové vozidlo zrazilo chodca. Vodička z miesta dopravnej nehody odišla a chodcovi neposkytla pomoc,“ pokračovala hovorkyňa.

„Prosíme svedkov tejto dopravnej nehody, aby nám poskytli akékoľvek informácie, ktoré by nám pomohli nehodu objasniť,“ povedala ďalej Petrovičová so slovami, že prípadní svedkovia sa môžu telefonicky ozvať na t.č. 158, prípadne informácie poskytnúť priamo na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Banskej Bystrici. „Zároveň týmto vyzývame aj vodičku motorového vozidla, aby sa dostavila na Okresný dopravný inšpektorát v Banskej Bystrici,“ dodala.

 Zábery z miesta nehody pri známej bystrickej tržnici
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM