Jakub Forgács Krimi

Nepoučiteľný vodič doplatil na opakovanú jazdu pod vplyvom. Skončil v base, FOTO

Sadnúť si za volant pod vplyvom alkoholu je poriadne nezodpovedné. Zopakovať to iba pár dní po vypočutí si rozsudku, to sa už ani nedá komentovať...

Ilustračný obrázok k článku Nepoučiteľný vodič doplatil na opakovanú jazdu pod vplyvom. Skončil v base, FOTO
3
Galéria

V noci z 28. na 29. augusta policajná hliadka zastavila vozidlo, ktoré viedol 34-ročný vodič z Detvy. „Muž bol podrobený dychovej skúške, pri ktorej nafúkal 1,83 promile alkoholu,“ uviedli muži zákona na svojej oficiálnej krajskej facebookovej stránke.

Vodiča policajti obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a v superrýchlom konaní si vypočul na súde trest. „Sudca mu uložil zákaz činnosti viesť motorové vozidlá akéhokoľvek druhu na 36 mesiacov, až do augusta 2022,“ pokračovali muži zákona.

„Prešlo iba pár dní a 1. septembra vo večerných hodinách, na parkovisku ulice M. R. Štefánika v Detve, pred vchodom do bytového domu, narazil svojim autom do zaparkovaného auta. Po dopravnej nehode bol opäť podrobený dychovej skúške. Tento raz nafúkal ešte viac, až 2,81 promile alkoholu,“ uviedli ďalej policajti.

Polícia vo Zvolene ho opäť obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, ale už aj z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

„Po vykonaní procesných úkonov bol obvinený v superrýchlom konaní už odsúdený. Sudca mu uložil trest odňatia slobody vo výmere štyri mesiacov nepodmienečne a na základe príkazu na dodanie do výkonu trestu bol v utorok (2.9.) eskortovaný do Ústavu na výkon väzby,“ dodali policajti.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta!

V OBRAZOCH: Nepoučiteľný vodič skončil vo väzení
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM