Jakub Forgács Rôzne Správy

Nápad Bystričanov pred blížiacim sa Valentínom: Takto môžete vyznať svoje city a vďaku

Viac lásky, prejavov drobných úprimností či láskavosti zaiste zlepší deň každému. Obzvlášť v dobe "covidovej". Práve preto sa chystá milá aktivita.

Ilustračný obrázok k článku Nápad Bystričanov pred blížiacim sa Valentínom: Takto môžete vyznať svoje city a vďaku
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Podujatie Láskavosť v komunite patrí medzi tradičné akcie, ktoré každý rok vo februári pripravujú ľudia z Komunitného centra (KC) Fončorda. Inak tomu nebude ani tentoraz, hoci pre pandémiu koronavírusu v značne pozmenenej forme.

V online priestore

Pre aktuálne obmedzenia sú priestory KC Fončorda zatvorené a obmedzené je aj stretávanie sa ľudí mimo domácnosti. 6. ročník obľúbeného podujatia sa preto presunie do online priestoru.

Láskavosť v komunite nesie podtitul podtitul Valentín inak – nekomerčne, rodinne, susedsky a ON-LINE.

"Viac ako inokedy, v tejto dobe covidovej potrebuje každý z nás viac lásky, prejavov drobných úprimností, láskavosti, priazne a ľudskosti. Dajte vedieť iným, že vám na nich záleží,“ hovoria organizátori podujatia z KC Fončorda.

Ako na to?

Poďakovať teraz každý môže verejne. „My ti pomôžeme, tvoje prianie cez nás FB bezpečne dostaneme k osobám blízkym tvojmu srdcu. Napíš Valentínku, pošli foto s venovaním, vyjadri svoj vzťah kreatívne a od srdca,“ vyzývajú.

Svoje odkazy či priania môžete posielať na FB KC Fončorda alebo kcfoncorda@gmail.com.

Láska ide cez žalúdok

To však nie je všetko. Zároveň sa môžete zapojiť aj do súťaže o najoriginálnejší recept na valentínske menu. Veď láska predsa ide cez žalúdok.

Zapojiť sa môžete jednoducho. Stačí, ak zverejníte receptúru s fotkou jedla či nápoja na FB KC Fončorda do 14. februára 2021.

„Naj recept odmeníme,“ dodávajú organizátori.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM