Jakub Forgács Šport Správy

NAJLEPŠÍ športovci Bystrice čakajú na vaše HLASY: Takto môžete podporiť svojich FAVORITOV

Mesto obdržalo celkom 43 návrhov na ocenenie. Nominovaných bolo 29 jednotlivcov, osem športových kolektívov a šesť nominácií v kategórii funkcionár, tréner, pracovník v športe.

Ilustračný obrázok k článku NAJLEPŠÍ športovci Bystrice čakajú na vaše HLASY: Takto môžete podporiť svojich FAVORITOV
Zdroj: Mesto Banská Bystrica

Tým najúspešnejším športovcom, trénerom, funkcionárom či pracovníkom v športe sa chce samospráva, podobne ako v minulých rokoch, poďakovať udelením ocenenia Najlepší športovci mesta Banská Bystrica za rok 2023. Informovala o tom hovorkyňa primátora Zdenka Marhefková.

Desiatky nominovaných

Návrhy na oceňovanie športovcov ste mohli zasielať na základe informácií zverejnených na webovej stránke mesta, sociálnych sieťach a v Radničných novinách v termíne do 15. januára 2024. „Mesto obdržalo celkom 43 návrhov na ocenenie. Nominovaných bolo 29 jednotlivcov, osem športových kolektívov a šesť nominácií v kategórii funkcionár, tréner, pracovník v športe,“ uviedla Marhefková.

Z nominovaných športovcov môžete prostredníctvom online ankety na webstránke mesta Banská Bystrica od štvrtka (1. február) hlasovať za jedného jednotlivca a jeden kolektív. Jednotlivec a kolektív s najväčším počtom platných hlasov budú slávnostne ocenení v kategórii víťaz internetového hlasovania.

Svoj hlas môžete svojmu favoritovi odovzdať v termíne od 1. do 12. februára 2024.

Kedy ocenia najlepších?

„Výsledky internetového hlasovania budú zverejnené až po jeho ukončení, najneskôr však do piatich kalendárnych dní na webovej stránke mesta,“ dodala Marhefková so slovami, že slávnostné oceňovanie Najlepších športovcov mesta za rok 2023 aj v ostatných kategóriách je naplánované na 21. marca 2024.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM