Jakub Forgács Rôzne Správy

Nad Bystricou sa blýska: Aleš zachytil úchvatné zábery nočnej búrky, VIDEO a FOTO

Kým niektorí majú z búrok strach, iní ich obdivujú. Bystričan Aleš Mucha vtedy vyťahuje svoj fotoaparát a výsledok stojí za to.

Ilustračný obrázok k článku Nad Bystricou sa blýska: Aleš zachytil úchvatné zábery nočnej búrky, VIDEO a FOTO
3
Galéria
Zdroj: archív Aleša Muchu

Z nedele na pondelok sa aj ponad Banskú Bystricu prehnala silná búrka. Nenechal si ju ujsť ani profesionálny vojak Aleš Mucha (36), ktorý sa venuje foteniu.

Kým prenedávnom sme vám ukázali jeho zábery divej prírody v okolí nášho mesta, teraz zachytil blesky priamo nad mestom a Parkom pod Pamätníkom SNP.

Ako Aleš priznal, v noci nevedel zaspať, a tak si sadol za počítač a robil fotky. „Fotil som od 22:23 do 1:03 na časovú káblovú spúšť,“ povedal pre Dnes 24 s tým, že nastavil techniku a už len sledoval, aby kvapky nedopadli na šošovku objektívu.

Jedna snímka v časozbernom videu má podľa jeho slov 30 sekúnd a je zložené zo stoviek záberov (400 – 550). „Popravde by bolo lepšie, keby som fotil z hôr a s výhľadom na Bystricu, no včera som bol proste doma,“ dodal. No my musíme napriek tomu uznať, že jeho zábery sa vydarili. Čo vy na to?

Zábery búrky nad Bystricou nájdete v priloženej fotogalérii, časozberné videá pod textom a pozrieť si ich môžete aj tu TU!

V OBRAZOCH: Úchvatné zábery búrky nad nočnou Bystricou
3
Galéria
Zdroj: archív Aleša Muchu
Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM