Tlačové správy

Na Zlatom Potoku bol položený základný kameň pre novú štvrť

Vo Zvolene začínajú v týchto mesiacoch vyrastať nové byty. Novostavby Zelený Háj sú viac než len zaujímavou nehnuteľnosťou; sú symbolom nového začiatku, príležitosti na investíciu do vášho budúceho života.

Ilustračný obrázok k článku Na Zlatom Potoku bol položený základný kameň pre novú štvrť
8
Galéria

Každý byt je navrhnutý s ohľadom na detail, funkčnosť a estetiku, aby vyhovoval potrebám moderného človeka. Svetlé priestory, otvorené pôdorysy a kvalitné materiály sú zárukou, že váš nový domov bude miestom, kde sa budete cítiť skutočne doma.

Kvalitné, inovatívne, udržateľné

Najmä 2-izbové a 3-izbové byty, ktoré vyrastú v tejto časti Zvolena, budú symbolom kvality a inovácie. Očakávajte byty vybavené modernými exteriérovými žalúziami, vode odolnými parketami najvyššej kvality, samostatným vykurovaním a energetickým certifikátom AO, a to všetko doplnené o dizajnové hliníkové okná a špičkové kúpeľňové vybavenie.

Vyberať môžete z rôznych štýlov laminátovej podlahy, elegantných interiérových dverí a prvotriednych obkladov a dlažieb. Na webe projektu Zelený háj môžete sledovať harmonogram výstavby jednotlivých bytov, a tak budete stále v obraze, ako váš budúci domov postupne naberá tie správne kontúry.

Skúsení realitní makléri sú vám k dispozícii v prípade akýchkoľvek otázok a preto ich neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0903 415 732, alebo na predaj@zelenyhaj.sk. Ak preferujete osobný kontakt, navštívte predajné miesto Zelený Háj vo Zvolene na ulici P. O. Hviezdoslava 28.

Pozrite si aj ďalšie projekty, ktoré zhotovila realitná kancelária Beevam. Beevam je odborníkom na realitný marketing. Na rozdiel od bežných realitných kancelárií disponuje tímom odborníkov na predaj a propagáciu v online priestore. Každá nehnuteľnosť tak dostáva plnú mediálnu podporu. Jej predaj sprevádza marketingová kampaň na sociálnych sieťach a v regionálnych médiách.

Neváhajte a objavte nové možnosti, ktoré ponúka táto zaujímavá novostavba v Zvolene – nová rezidenčná štvrť na Zlatom Potoku. Či už hľadáte útočisko pre seba a svoju rodinu, alebo atraktívne miesto kam investovať, tieto byty predstavujú ideálnu voľbu pre každého, kto si praje kvalitný a plnohodnotný život. Staňte sa súčasťou tejto vzrušujúcej cesty a začnite písať novú kapitolu vášho života vo Zvolene už dnes.

Projekt Zelený háj
8
Galéria

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Zelený háj
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM