Jakub Forgács Krimi

Na juhu Banskobystrického kraja vyčíňal neznámy páchateľ: Z reštaurácie nič neukradol, ale...

Majiteľa reštaurácie čakalo v neľahkých časoch nepríjemné prekvapenie. Niekto mu spôsobil škody.

Ilustračný obrázok k článku Na juhu Banskobystrického kraja vyčíňal neznámy páchateľ: Z reštaurácie nič neukradol, ale...
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

V utorok (4.1.) boli policajti z Veľkého Krtíša vyslaní na Nemocničnú ulicu, kde bolo oznámené vlámanie do reštaurácie. Po príchode na miesto bolo zistené, že doposiaľ neznámy páchateľ vošiel násilne do objektu reštaurácie. Krajskí policajti o tom informovali na svojej facebookovej stránke.

„Podľa doterajších zistení z reštaurácie nič neodcudzil, no majiteľovi spôsobil škody,“ uviedli policajti so slovami, že tie doposiaľ vyčíslené neboli.

„Zistené bolo tiež, že na stánku s rýchlym občerstvením, ktorý sa nachádza pred reštauráciou, sú odstránené monitorovacie kamery a je poškodený chladiaci box, umiestnený vedľa stánku. Z boxu bola odstránená istiaca závora a poškodené madlo na jeho otváranie. Z boxu zmizli rôzne nealkoholické nápoje,“ vymenovali muži zákona so slovami, že policajti Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Veľkom Krtíši začali trestné stíhanie pre prečin krádeže.

„Polícia sa touto cestou obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po totožnosti neznámeho páchateľa,“ dodali policajti. Ak by niekto vedel poskytnúť akékoľvek bližšie informácie ku krádeži, oznámte tieto prosím na známom telefónnom čísle 158.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM