Jakub Forgács Správy

Na bystrickom zimáku pribudli nové šatne. Slúžiť majú mladým hokejistom, FOTO

Súčasťou šatní sú aj kancelárie trénerov, kompletné sociálne zariadenia, vzduchotechnika a nábytkové vybavenie na mieru.

Ilustračný obrázok k článku Na bystrickom zimáku pribudli nové šatne. Slúžiť majú mladým hokejistom, FOTO
3
Galéria
Zdroj: MBB a.s.

Vďaka dotácii, ktorú spoločnosti MBB a. s. schválila Vláda Slovenskej republiky v roku 2018, sa nedávno podarilo dokončiť šesť šatní pod severnou tribúnou na Zimnom štadióne v Banskej Bystrici. Informovala o tom spoločnosť MBB a. s.

Dispozične boli prispôsobené podľa požiadaviek trénerov, sú vo farbách klubu HC´05 a slúžiť majú hokejovej mládeži. Súčasťou šatní sú aj kancelárie trénerov, kompletné sociálne zariadenia, vzduchotechnika a nábytkové vybavenie na mieru.

Nové šatne boli podľa slov MBB skolaudované a v najbližších dňoch budú postupne odovzdávané ich užívateľom – mladým hokejistom.

„Ďakujeme realizátorom za ústretovosť pri zapracovaní všetkých pripomienok klubu a za kvalitne odvedenú prácu. Veríme, že zlepšením prostredia na prípravu vytvoríme podmienky pre ďalší úspešný rozvoj banskobystrického mládežníckeho hokeja,“ hovorí riaditeľ MBB, a. s. Dušan Argaláš.

Ako sa píše v správe od MBB, celková investícia do stavebných úprav a nábytkového vybavenia je približne 321 500 eur bez DPH.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť zábery nových šatní.

V OBRAZOCH: Nové šatne na zimnom štadióne sú už realitou
3
Galéria
Zdroj: MBB a.s.
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM