Jakub Forgács Kultúra

Na AMFÍKU uvidíme Barbie aj Oppenheimera: V PROGRAME letného kina bude aj úplná NOVINKA

Aj počas augusta bude v Letnom kine rozmanitý program. Na svoje si prídu malí aj veľkí návštevníci banskobystrického amfiteátra.

Ilustračný obrázok k článku Na AMFÍKU uvidíme Barbie aj Oppenheimera: V PROGRAME letného kina bude aj úplná NOVINKA
1
Galéria
Foto: Ivan Golembiovský

V auguste si znovu prídu na svoje detskí diváci pri filmoch, ako Ninja korytnačky: Mutantský chaos, Mavka: Strážkyňa lesa alebo Bocian Riško 2 na záver prázdnin a dospelí zas napríklad pri slovenskej novinke Nikdy nehovor nikdy. Letné kino na amfiteátri o tom informuje na sociálnej sieti.

Filmové kinohity aj novinka

„Zreprízujeme si aj Barbie a Oppenheimera na 35mm filmovej kópii. Keď už sme pri 35mm formáte, tak máme jedno parádne prekvapenie: Queen v Budapešti. To si hádam žiadny fanúšik nenechá ujsť,“ lákajú organizátori.

Novinkou bude Letné kino NASLEPO, ktoré zas ponúka trochu adrenalínu. „Vôbec nebudete tušiť, na čo ste prišli, avšak nemusíte platiť žiadne vstupné (je len na vás, či pri odchode venujete dobrovoľný príspevok, ak sa vám predstavenie páčilo),“ píše sa na stránke.

Artové filmy

Do augustového programu sa vmestilo aj zopár artoviek: dánsky film Otcovia a matky, islandský Letné svetlo a potom príde noc, či slovensko-maďarské animované dystopické Umelohmotné nebo v predpremiére!

„Charlie Chaplin natočil na počiatku druhej svetovej vojny dielo hodné majstra: Diktátor. Touto lahôdkou s jeho legendárnym záverečným prejavom zakončíme sezónu 2023,“ dodávajú organizátori.

Kompletný program nájdete v priloženej galérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Program Letného kina na amfiteátri - august 2023
1
Galéria
Zdroj: Letné kino na amfiteátri v Banskej Bystrici
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM