Jakub Forgács Kultúra

Múzeum SNP chystá parádny PROGRAM: Lákadlom bude aj TANKOVÁ bitka

Múzeum bude otvorené bezplatne a v areáli Pamätníka SNP budú pripravené aktivity Vzdelávacieho centra Múzea. Na čo všetko sa môžete tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Múzeum SNP chystá parádny PROGRAM: Lákadlom bude aj TANKOVÁ bitka
Zdroj: TASR/Oliver Ondráš

V pondelok 8. mája sa v areáli Múzea SNP v Banskej Bystrici uskutoční podujatie venované 78. výročiu ukončenia 2. svetovej vojny. Pri tejto príležitosti sa môžu návštevníci tešiť na rôzne aktivity pre širokú verejnosť. Múzeum SNP o tom informovalo na svojej webovej stránke.

Pre dospelých aj deti

Od 12.00 hod. bude múzeum otvorené bezplatne a v areáli Pamätníka SNP budú pripravené aktivity Vzdelávacieho centra Múzea SNP. Do vojenskej atmosféry návštevníkov vtiahnu členovia Klubov vojenskej histórie v ich tábore v skanzene ťažkej bojovej techniky.

Pre rodiny s deťmi budú počas popoludnia pripravené športové aktivity Vojenského športového centra DUKLA Banská Bystrica, ako aj Dracula Gymu Vlada Moravčíka. Počas popoludnia stretnete aj ďalšie známe tváre Múzea SNP. Pozvanie prijali napríklad šéfkuchár Peter Kulhány, ktorý pripraví sladké dobroty, a kávu vám pripraví majster Slovenska v kategórii barista Martin Karabinoš.

Viac o nevšednom zážitku a jedinečnej bankovek sa dočítate na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM