Jakub Forgács Basketbal

Mladé pumy v akcii: Kadetky, žiačky a mladšie mini odohrali ďalšie zápasy, pozrite si PODROBNÝ PREHĽAD

Banskobystrické basketbalistky opäť vybehli na palubovky. Prinášame vám podrobný prehľad výsledkov jednotlivých stretnutí.

Ilustračný obrázok k článku Mladé pumy v akcii: Kadetky, žiačky a mladšie mini odohrali ďalšie zápasy, pozrite si PODROBNÝ PREHĽAD
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informoval oficiálny web ŠKP 08 Banská Bystrica 66:37, kadetky cestovali na dvojzápas do Košíc a Rožňavy. S bilanciou 1:1 si tak z východu priniesli 3 body do tabuľky.

CBK Košice – ŠKP 08 Banská Bystrica 66:37 (40:15)

Za ŠKP 08: Voskárová 13, Balážová 10, Roháčová, Hanková a Háberová po 4, Buvalová 2, Horňáčková a Mojžitová

Trénerka Zuzana Borguľová: “Zápas sme začali nekoncentrovane, spravili sme veľmi veľa technických chýb, nedostávali sme sa ani k streleckým príležitostiam a tak si súper poľahky vytvoril náskok, ktorý v pohode do konca zápasu kontroloval. Smutné je to, že nemôžem povedať, že by bol súper o toľko lepší, ale, žiaľ, niektoré naše dievčatá sa nedokážu naplno prezentovať v zápasoch.”

ZBK Rožňava – ŠKP 08 Banská Bystrica 52:98 (35:48)

Za ŠKP 08: Buvalová 21, Balážová a Háberová po 18, Roháčová 16, Hanková 12, Voskárová 7, Mojžitová 4 a Horňáčková 2.

Trénerka Zuzana Borguľová: “Od úvodu sme mali na vrch, súper však ešte na konci prvej štvrtiny zabojoval a zlikvidoval náskok, no potom sa naše dievčatá skoncentrovali a kontrolovali vývoj zápasu.”

Žiačky privítali rovesníčky z Levíc a nemali s nimi priveľké problémy. Oba zápasy vyhrali takmer rovnakým skóre.

1.zápas: BK ŠKP 08 Banská Bystrica – Levice 56 : 23 (35:13)

Za ŠKP 08: Bohušová 10, Rosenbergerová 8, Moncoľová 10, Podhradská 8, Moravčíková 6, Stasová 3, Huťková 3, Malovcová 2, Krnčoková 2, Reguliová 4

2.zápas: BK ŠKP 08 Banská Bystrica – Levice 57 : 24 (27:17)

Za ŠKP 08: Bohušová 11, Moncoľová 7, Huťková 7, Podhradská 8, Malovcová 4, Zošiaková 2, Palkovičová 4, Reguliová 4, Moravčíková 6, Matúšková 2, Krnčoková 2

Tréner Martin Krnáč: “Prvý zápas sme začali veľmi dobre, prvá štvrtina skončila 20 ku 2. V druhej sme stratili energiu v obrane, inkasovali sme koše po obranných chybách. V druhom polčase sme pokračovali v obrannom tlaku, dávali ľahké koše po rýchlych protiútokoch. Druhý zápas me začali nedôrazne, prvá štvrtina skončila vyrovnaným skóre. Po dôraznejšom príhovore v prestávke sme začali s väčším tlakom na súpera a získali náskok. Celkovo nám chýbal v obidvoch zápasoch väčší tlak na súpera, hrali sme slabo fyzicky, bez kontaktu. Súper zápasy nezvládol kondične. Oceňujem, že napriek tomu, že sa nám v istých častiach hry nedarilo, dokázali sme sa s tým vyrovnať a neustále zvyšovať tempo zápasu. Nikoho výkon zvlášť nevyzdvihujem, zvíťazili sme ako tím.”

Aj mladšie mini odohrali ďalší turnaj v rámci OHK stred. Na dievčatách je vidieť isté pokroky a je ich ako maku. Bavia ich tréningy a na zápasoch sa tešia z každej jednej akcie. Na tento turnaj k nám pricestovali aj dievčatá z Piešťan, ktoré ukázali, že naše baby majú pred sebou veľmi veľa roboty. V poradí 4. turnaj sa odohrá už túto sobotu v aréne zdravotníckej školy od 9:00.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM