Jakub Forgács Krimi

Mestskí policajti zabránili tragédiám: Zachránili 2 ľudské životy, FOTO

Mladý muž z Banskej Bystrice a staršia Zvolenčanka môžu poďakovať za svoj život inšpektorom Mestskej polície vo Zvolene.

Ilustračný obrázok k článku Mestskí policajti zabránili tragédiám: Zachránili 2 ľudské životy, FOTO
3
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Zvolen

Martin (19) chcel podľa slov mestskej polície ukončiť svoj život skokom z mestských hradieb na ulici V.P. Tótha vo Zvolene. „Privolanej hliadke sa podarilo mladíka upokojiť a presvedčiť ho aj s kamarátom, aby opatrne zišli z múru. Policajti privolali rýchlu zdravotnú pomoc a mladíka odovzdali na lekárske vyšetrenie,“ uviedli mestskí policajti.

„Hliadka mestskej polície efektívne zasiahla aj v civilnej časti cintorína na Zlatom potoku. Pri jednej z lavičiek ležala staršia žena bez známok života. Policajti jej okamžite poskytli prvú pomoc, stabilizovali ju a počkali až do príchodu rýchlej zdravotnej služby,“ píšu zvolenskí mestskáči.

Podľa vyjadrenia náčelníka Mestskej polície vo Zvolene Juraja Chabadu sa policajti zachovali profesionálne. „Na obidvoch miestach boli naši chlapci v priebehu niekoľkých minút. Dokázali efektívne reagovať na situáciu a všetkých nás teší, že tým skutočne prispeli k záchrane ľudských životov. Chcel by som sa poďakovať aj všímavým a zodpovedným Zvolenčanom, ktorí naše hliadky zavolali.“

V OBRAZOCH: Mestskí policajti vo Zvolene zachránili v uplynulých dňoch dva život
3
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Zvolen
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM