Jakub Forgács Rôzne

Mesiac lásky s poriadnou romantikou v Bystrici. Zamilované foto aj špeciálna akcia pre zaľúbencov

Rómeo a Júlia na bystrický spôsob? Máj sa v meste bude niesť aj v znamení dobových kostýmov. Na páriky čakajú nezabudnuteľné romantické chvíle s nádychom histórie. A to nie je všetko!

Ilustračný obrázok k článku Mesiac lásky s poriadnou romantikou v Bystrici. Zamilované foto aj špeciálna akcia pre zaľúbencov
Zdroj: TASR

Ak ste veční romantici, máme pre vás tip. So svojou polovičkou si môžete darovať netradičnú spomienku na návštevu Stredoslovenského múzea v podobe zamilovanej fotografie v historických kostýmoch. Víkendovú romantiku vo dvojici na balkóne Matejovho domu prežijete v čase otváracích hodín od 1. mája do 25. septembra.

Novinkou je, že v ponuke je nová kolekcia historických kostýmov nielen pre dámy, ale aj pre pánov. Poplatok za fotografovanie je 2 eur na osobu.

Zamilované páriky však môžu využiť aj ďalšiu akciu. Každú celú hodinu prebiehajú komentované prehliadky expxozície v sprievode lektora, a to len za doplatok 1,50 eur na osobu. V máji, mesiaci lásky, platí pre zamilované páry dokonca výnimočná akcia, 1 + 1 grátis.

Čítajte tiež:

Veľká pocta pre bystrickú nemocnicu. Ako prvá na Slovensku v prestížnej medzinárodnej si­eti!

ROZHOVOR: Bystričanka Petra Moravčíková o tom, aké je byť manželkou najlepšieho thaiboxera na svete

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM