Hokej

Lamper po druhej prehre v Poprade: Musíme sa vrátiť k hre z úvodu série

Bystrický útočník Patrik Lamper pred dôležitým nedeľným zápasom v Banskej Bystrici prezradil, čo bude potrebné spraviť pre úspech.

Ilustračný obrázok k článku Lamper po druhej prehre v Poprade: Musíme sa vrátiť k hre z úvodu série
95
Galéria
Foto: Peter Handzuš

Cieľ vyhrať aspoň jeden zápas sa nenaplnil, v nedeľu sa začne takmer odznova. Hokejisti Banskej Bystrice prehrali v Poprade tretí aj štvrtý zápas semifinálovej série Kaufland play off Tipsport Ligy a súperovi ju dovolili vyrovnať na 2:2. Podľa útočníka Patrika Lampera sa v dôležitom nedeľnom súboji budú musieť vrátiť k hre z úvodu série.

„Baranom“ nebolo po štvrtom zápase príliš do reči. Po prehre 0:3 v treťom stretnutí chceli získať dôležitý tretí bod, no nevyšlo im to. Začali dobre, viedli 1:0, ale na vyrovnávajúci gól domácich nenašli gólovú odpoveď v riadnom hracom čase, v predĺžení a napokon ani v samostatných nájazdoch. Ich veľkou prekážkou bola opäť raz defenzíva „kamzíkov“ na čele s brankárom Tomášom Vošvrdom. „Chytá dobre, no my sa musíme viac tlačiť do bránky a zlomiť ich defenzívu,“ poznamenal útočník Mário Lunter.

V prevažnej časti štvrtého zápasu bol stav nerozhodný a s pribúdajúcim časom bolo zrejmé, že nasledujúci gól výrazne nakloní pomyselné misky váh. Banskobystričania síce začali zápas lepšie, na konci sa však radoval domáci tím. „Začali sme výborne, hrali sme našu hru. Aj sme dali gól, no potom sme inkasovali a už to išlo. Stále musíme hrať taký hokej, aký sme predvádzali v úvode zápasu,“ zdôraznil Lunter. Po druhej prehre v priebehu 24 hodín nebolo veľmi do reči ani ďalším hráčom hostí.

Lamper pred dôležitým nedeľným zápasom v Banskej Bystrici prezradil, čo bude potrebné spraviť pre úspech: „Je to 2:2 a doma chceme určite získať tretie víťazstvo. Musíme sa vrátiť k hre, ktorú sme predvádzali v oboch domácich zápasoch.“

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery zo štvrtého semifinálového duelu medzi Bystricou a Popradom!

HK Poprad - HC'05 iClinic B. Bystrica 4. semifinále
95
Galéria
Foto: Peter Handzuš
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM