Správy

Lákadlo pre zberateľov: V areáli Pamätníka SNP si budú môcť kúpiť unikátnu bankovku

Počas osláv 74. výročia sa môžu návštevníci tešiť na novú suvenírovú eurobankovku s motívom Pamätníka SNP a pancierových vlakov. Kde a kedy si ju budú môcť kúpiť?

Ilustračný obrázok k článku Lákadlo pre zberateľov: V areáli Pamätníka SNP si budú môcť kúpiť unikátnu bankovku
Foto: Mirsolav Trimay

Múzeum SNP informuje záujemcov, že predaj Euro Souvenir bankovky „Múzeum SNP – Pancierové vlaky v Povstaní“ sa začne v areáli Pamätníka SNP v stredu 29. augusta 2018 o 14:00 v priestore čižmárskej bašty (nie reštaurácia) v blízkosti pamätníka. Areál je pre návštevníkov prístupný až po 8.00.

„Prosíme návštevníkov, aby sa nepokúšali dostať do areálu skôr ako o 8:00. Každý návštevník sa bude musieť podrobiť kontrole pri vstupe do areálu. Prosíme návštevníkov o rešpektovanie pokynov organizátorov a polície a rešpektovanie pietneho charakteru miesta Pamätníka SNP,“ uviedla Michaela Bučeková z oddelenia marketingu Múzea SNP.

„Nakoľko sme predpokladali veľký záujem o suvenírovú bankovku, bolo vydaných 20 000 kusov. Každý návštevník si môže zakúpiť maximálne 5 kusov suvenírovej bankovky. Predaj suvenírovej bankovky je len priamy. Neprijímame telefonické a e-mailové objednávky,“ dodala Bučeková so slovami, že predaj bude prebiehať do večerných hodín.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM