Jakub Forgács Rôzne

Kúzelnícky trik, aký by ste nečakali: To, čo predviedli mladí Bystričania, vás dostane :) VIDEO

Mladí Bystričania spojili sily a výsledok stojí za to. Natočili video, v ktorom jeden z nich predvedie skutočne nevšedný kúzelnícky trik. Podarí sa mu svojím výkonom ohúriť divákov? Presvedčte sa na vlastné oči. :)

Ilustračný obrázok k článku Kúzelnícky trik, aký by ste nečakali: To, čo predviedli mladí Bystričania, vás dostane :) VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Video s názvom Nedokonalý trik uzrelo svetlo sveta iba prednedávnom. Majú ho na svedomí mladí Banskobystričania, ktorých baví natáčanie a herectvo.

„Video bolo natáčanie 14. decembra popoludní v divadelnej sále budovy Slovenského misijného hnutia v Banskej Bystrici,“ povedal pre Bystrica 24 Maroš Grego, kameraman spomínaného projektu so slovami, že sálu mali dohodnutú s majiteľkou budovy, za čo jej veľmi vďačia.

„Ide o recesiu. Napadlo nám, že by bolo zaujímavé, postaviť Matúša Majlinga, talentovaného mladého herca, ako kúzelníka,“ pokračoval Grego so slovami, že na produkcii videa sa podieľali rovnakí ľudia ako na projekte Grizlyman.

„Majlovu asistentku si zahrala Dominika Geregová, ktorú možno poznáte z televíznej šou Tanec snov,“ spomenul. Ako dodal, ďalej sa na videu podieľali Miro Max Gábor ako režisér, ktorého priatelia prezývajú aj „bystrický Christopher Nolan“ a Viktor Engler, Daniel Sapar a Sonja Nováková ako diváci. „Ohlasy sú zatiaľ výhradne pozitívne, ľudia chvália Matúšovo herecké nadanie,“ dodal na záver.

Pozrite si toto podarené video mladých Banskobystričanov v našej videogalérii!

Čítajte tiež:

Miesta, ktoré vašim očiam budú určite známe: V Bystrici nakrútili psychofilm a toto je jeho zvláštny superhrdina!

Kútiky udržíte len s problémami: Bystrickí gymnazisti nakrútili situácie, ktoré sú dobre známe asi každému školákovi :)

Foto: Miro Max Gábor

Video mladých Bystričanov: Recesia, ktorú sa oplatí vidieť
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM