Jakub Forgács Šport

Kúpalisko ZDARMA a nevšedný športový zážitok: Bystrica zažije PREMIÉRU mestského triatlonu

Podujatie bude moderovať známy moderátor Marek Polomský a návštevníci sa budú môcť tešiť na veľkoplošnú obrazovku a sprievodnú hudobnú produkciu.

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko ZDARMA a nevšedný športový zážitok: Bystrica zažije PREMIÉRU mestského triatlonu
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Podujatie s názvom Triathlon BB Supersprint Challenge sa bude konať už v sobotu 5. augusta od 14.30 hod. v areáli Aqualand (plážové kúpalisko). Informoval o tom organizačný tím podujatia so slovami, že na Slovensku pôjde o ojedinelý koncept, kde cyklistická časť bude riešená na stacionárnych cyklotrenažéroch.

Účastníkov čaká výzva v podobe 250 m plávania v jazere, 5 km na cyklotrenažéri a 1 km behu. „Počet štartujúcich je limitovaný na 100 osôb, najlepších 10 mužov a 10 žien postúpi do záverečného finále,“ píšu organizátori.

„Podujatia tohto typu sú vo svete divácky veľmi atraktívne a masívnu divácku kulisu očakávame aj pri bystrickej premiére. Bude to nielen o osobných výzvach a pretekaní, ale aj o zábave a všetci návštevníci budú mať vstup na kúpalisko od 14.00 hod. zdarma. Všetkých Bystričanov chceme na túto športovú lahôdku čo najsrdečnejšie pozvať,“ povedala pre médiá riaditeľka pretekov Alexandra Abtová.

Podujatie bude moderovať známy moderátor Marek Polomský, návštevníci sa budú môcť tešiť na veľkoplošnú obrazovku a sprievodnú hudobnú produkciu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM