Jakub Forgács Rôzne Správy

Krásne, čo sa podarilo v Bystrici. Ľudia si mohli "zalietať" na krídlach lásky, FOTO

Valentínske chvíle v Komunitnom centre Fončorda spríjemnila akcia plná láskavosti. Malí aj veľkí Bystričania mali postarané o pestrý program.

Ilustračný obrázok k článku Krásne, čo sa podarilo v Bystrici. Ľudia si mohli "zalietať" na krídlach lásky, FOTO
28
Galéria
Foto: Silvia Žabková

Láska nám dva krídla, vďaka ktorým vieme zvládnuť aj ťažšie chvíle, odlúčenia alebo prekonať bariéry medzi nami. Práve vetu „láska nám dáva krídla“ si dobrovoľníci Komunitného centra Fončorda (KCF) zvolili za tematický motív a motto 4. ročníka valentínskej slávnosti „LÁSKAvosť v komunite“. Konala sa v piatok popoludní v priestoroch KCF.

Spolu s návštevníkmi akcie vytvorili v kreatívnej dielni symbolické krídla ako originálnu fotostenu, z pierok zhotovili dokonca aj náušnice či prívesky.

„Obdarovať svoje lásky mohli ľudia textilnou valentínkou alebo darčekovou taštičkou v tvare srdiečok. Deti maľovali maminkám a starým mamám nechty na červeno v rôznych odtieňoch farby lásky v kozmetickom kútiku a nechýbal ani panel na odkazy. Nie SMS, ale písané priania sme si vymieňali v reálnom čase,“ uvádzajú koordinátorky.

A keďže láska ide aj cez žalúdok, podávala sa lahôdka pripravená z lásky, podľa originálnej receptúry a dizajnu panna cotta. Bola zážitkom pre chuťové bunky i oči a spríjemnila podujatia, na ktorom bol čas aj na relax, rozhovory, nadväzovanie nových priateľstiev, ale tiež na príjemné chvíle pri spoločenských hrách.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z podujatia LÁSKAvosť v komunite!

V OBRAZOCH: V Komunitnom centre Fončorda bol Valentín plný láskavosti
28
Galéria
Foto: Silvia Žabková
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM