Jakub Forgács Rôzne

Regionálny kasting Miss stredných škôl: Tieto dievčatá zaujali najviac! FOTO

Zaujať porotu sa snažili svojou charizmou, mierami či úsmevom. Napokon sa pod Urpínom podarilo postúpiť do užšieho výberu MISS stredných škôl až 8. dievčatám, ktoré dokázali presvedčiť najviac. Pozrite si ich na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Regionálny kasting Miss stredných škôl: Tieto dievčatá zaujali najviac! FOTO
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Ďalší ročník súťaže Miss stredných škôl sa rozbehol. Na banskobystrickom kastingu sa ho zúčastnilo 16 krások nielen spod Urpína, ale aj z blízkeho či ďalekého okolia a nechýbali sme tam ani my. Viac sa dočítate v článku Mladé krásky v V Bystrici hľadali najkrajšiu stredoškoláčku: FOTOREPORTÁŽ z kastingu!

Šťastie sa nakoniec usmialo až na osem krások, medzi ktorými nechýbali ani štyri Banskobystričanky. Dievčatá, ktoré porotu zaujali najviac, sme vyspovedali bezprostredne po ohlásení postupu do užšieho výberu. To šťastie mali Erika Lettrichová z Turčianskych Teplíc, Melissa Záteková z Banskej Bystrice, Alexandra Špiriaková z Martina, Simona Folková z Brezničky, Júlia Krnáčová z Detvy, Rebecca Laura Richterová z Banskej Bystrice, Ema Kristofová z Banskej Bystrice a Katarína Krétiková z Banskej Bystrice.

Čo o sebe prezradili postupujúce krásky?

Aké mali z toho pocity a prečo sa vlastne do súťaže prihlásili? To už prezradili ony samotné v krátkom rozhovore.

Erika Lettrichová (17) z Turčianskych Teplíc, Gymnázium Viliama Paulínyho – Tótha v Martine: Som šťastná a už sa teším na sobotu, kedy nás čaká ďalšie kolo. Prihlásila som sa pre nové skúsenosti, zážitky a možnosť spoznať nových ľudí.

Melissa Záteková (15) z Banskej Bystrice, Gymnázium Jozefa Gregora Tajovského v Banskej Bystrici: Som šťastná aj prekvapená, pretože tu bolo veľa pekných dievčat a každá mala šancu postúpiť, tak som rada, že sa porota rozhodla práve pre mňa. Do súťaže som sa prihlásila, lebo som chcela spoznať nových ľudí, vyskúšať, ako to tu vlastne funguje a vyskúšať si cestovanie

Alexandra Špiriaková (16) z Martina, Bilingválne gymnázium Milana Hodžu v Sučanoch: Najmä som prekvapená. Vôbec som to neočakávala, pretože je tu strašne veľa pekných dievčat. Chcela som vlastne vyskúšať niečo nové. Nemala som žiadny cieľ, netušila som, že to budem práve ja. Dôvodov bolo určite viac. Som určite človek, ktorý rád skúša nové veci, takže to pre mňa bola výzva a takisto ma odmalička baví, sledovať takéto súťaže a chcel som to vyskúšať aj ja.

Simona Folková (17) z Brezničky, Stredná priemyselná škola Samuela Mikovíniho v Banskej Štiavnici: Som prekvapená, dosť. Je to nad moje očakávania. Prihlásila som sa, lebo študujem odbor odevný dizajn, ktorý súvisí s modelingom, tak som to skúsila.

Júlia Krnáčová (17) z Detvy, Gymnázium Mikuláša Kováča v Banskej Bystrici: Samozrejme, teším sa. Na kasting ma nahovorila viac – menej mamina. Chcela som to skúsiť a získať nejaké skúsenosti z takýchto kastingov.

Rebecca Laura Richterová (17) z Banskej Bystrice, Súkromná stredná umelecká škola vo Zvolene: Som šťastná a rada, že som postúpila, lebo som sa bála. Rada fotím a chcela som to skúsiť už minulý rok. Tak ma to lákalo.

Ema Kristofová (18) z Banskej Bystrice, Konzervatórium Jána Levoslava Bellu v Banskej Bystrici: Skvelé, lebo som si až tak neverila, ale som veľmi rada. Už som na kasting chcela ísť pár rokov dozadu, do 12 rokov som skúšala všetky možné kastingy, ale vždy bolo niečo, kvôli čomu sa to nepodarilo. Ale takisto ma k účasti nabádali aj mamka a oco.

Katarína Krétiková (17) z Banskej Bystrice, Stredná odborná škola hotelových služieb a obchodu: Veľmi dobré a pociťujem úľavu. Chcela som skúsiť niečo nové, chcela som vedieť, ako to vlastne prebieha a aký má porota na mňa názor.

Čím ste podľa vás výnimočné?

Erika Lettrichová: Možno tým, že som celkom umelecká duša, baví ma kresliť, šiť veci alebo fotiť.

Melissa Záteková: Určite sa odlišujem tým, že som vyrastala v inej krajine, konkrétne v Rakúsku. A už možno presne viem svoje plány do budúcnosti, čo by som chcela robiť.

Alexandra Špiriaková: Toto je taká ťažká otázka. Myslím si, že každá z nás je niečím výnimočná, už porota musela ohodnotiť čím. A ja konkrétne možno nemám taký strach z trémy a viem možno trochu vystupovať pred ľuďmi, aspoň sa snažím.

Simona Folková: Svojou výškou.

Júlia Krnáčová: Nemyslím si, že sa nejako extra odlišujem. Skôr som taká normálna.

Rebecca Laura Richterová: Už od 12 rokov mám taký sen, že raz budem slávna a budú o mne hovoriť. Možno tým, že si tak idem za svojimi snami.

Ema Kristofová: Odlišujem sa výraznou komunikatívnosťou, pretože som veľmi ukecaná a niekedy ma ľudia nevedia zastaviť. Býva to nepríjemné, ale čo mám robiť, keď mám taký jazyk.

Katarína Krétiková: Ľudia mi hovoria, že mám pekný úsmev.

Je niečo, čoho sa v tejto súťaži bojíte?

Erika Lettrichová: Ani nie.

Melissa Záteková: Ťažko povedať teraz, keď v podstate ešte ani nie som vo finále. Neviem, čo ma čaká.

Alexandra Špiriaková: Bojím sa možno toho, že neviem, čo ma čaká. To je asi jediné.

Simona Folková: Neistoty z toho, že neviem, čo ma čaká.

Júlia Krnáčová: Bojím sa hlavne toho, že neuspejem kvôli výške.

Rebecca Laura Richterová: Jasné, konkurencie.

Ema Kristofová: Určite mi ego znižuje môj strojček. Keď sa usmejem a vidíte tam dáke železo, tak to nie je najpríjemnejšie. Už som kvôli chrupu nepostúpila na prijímačkách na vysokú školu.

Katarína Krétiková: Bojím sa nejakého trapasu na móle, že spadnem a konkurencie, lebo je fakt veľká.

Viete si predstaviť, že by ste išli do Milána?

Erika Lettrichová: Vedieť viem, ale každá je zaujímavá, ide o to, kto zaujme porotu

Melissa Záteková: Vedela by som si to predstaviť, aj by som bola veľmi šťastná. Bola by som rada, keby sa to podarilo.

Alexandra Špiriaková: Ja si to neviem predstaviť. Je to pre mňa príliš ďaleko a príliš taký ďaleký sen a cieľ, čiže všetko sa ukáže časom.

Simona Folková: Nerada si veci predstavujem, lebo potom, keď sa nepodaria, som dosť sklamaná.

Júlia Krnáčová: Predstaviť si to viem, ale nemyslím si, že je na to nejaká reálna šanca.

Rebecca Laura Richterová: Určite áno, ak vyhrám, tak sa na to veľmi teším.

Ema Kristofová: Najradšej by som si to chcela predstavovať, ale ja som taký realista, aj áno a aj nie. Nechcem mať príliš veľké očakávania, keďže neviem, aké tam budú baby.

Katarína Krétiková: Začala som si to predstavovať až teraz, ale bolo by to úžasné, ak by som tam išla.

Na záver dodajme, že finále súťaže sa uskutoční 21. júna 2015 v PKO v Prešove.

Pozrite si fotky postupujúcich stredoškoláčok v našej fotogalérii!

Čítajte tiež:

V Bystrici hľadali najkrajšiu stredoškoláčku: FOTOREPORTÁŽ z kastingu

Košické baby bojovali o postup aj v sexi plavkách: ZÁBERY z kastingu Miss stredných škôl!

Porotcovia o košických stredoškoláčkach: Do finále sme vybrali zaujímavé typy! FOTO

Mladé krásky v Prešove bojovali o postup: FOTOREPORTÁŽ z kastingu Miss stredných škôl

V Prešove hľadali najkrajšiu stredoškoláčku: Tieto dievčatá zaujali najviac!

Mladé krásky bojovali o postup: V Poprade hľadali najkrajšiu stredoškoláčku, zábery z kastingu!

Na bystrickom kastingu očarila porotu MISS stredných škôl až osmička dievčat
13
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM