Jakub Forgács Krimi

HROZIVÁ zrážka 3 áut na R1: Svedkovia prezradili KURIÓZNU príčinu, FOTO

Jedno z vozidiel nedokázalo včas spomaliť, narazilo do vozidla idúceho pred ním a skončilo na streche.

Ilustračný obrázok k článku HROZIVÁ zrážka 3 áut na R1: Svedkovia prezradili KURIÓZNU príčinu, FOTO
4
Galéria

V utorok v skorých ranných hodinách došlo na diaľnici R1, medzi Zvolenom a Banskou Bystricou ku kolízii troch vozidiel. Napriek hrozivo vyzerajúcim záberom z miesta udalosti sa táto zaobišla bez zranení, polícia tak vec eviduje ako škodovú udalosť. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Brzdenie kvôli psovi

„Podľa vyjadrení svedkov bol príčinou pes, ktorý sa dostal na cestu a vozidlá v snahe zabrániť zrážke museli prudko brzdiť. Jedno z vozidiel nedokázalo včas spomaliť, narazilo do vozidla idúceho pred ním a skončilo na streche,“ pokračovali muži zákona.

Ako upozornili, vodič je povinný za vozidlom idúcim pred ním dodržiavať takú vzdialenosť, aby mohol včas znížiť rýchlosť jazdy, prípadne zastaviť vozidlo, ak vodič vozidla jazdiaceho pred ním zníži rýchlosť jazdy alebo zastaví. „Bezpečná vzdialenosť je minimálne taká vzdialenosť, ktorú auto prejde za tri sekundy, ak ide o motorové vozidlo kategórie M3, N2 alebo N3 a vzdialenosť, ktorú motorové vozidlo prejde za dve sekundy, ak ide o motorové vozidlo inej kategórie,“ dodali policajti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Dôvodom zrážky 3 áut na R1 bol pes
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM