Krimi

Hrozivá nehoda: Muž skončil s ťažkými zraneniami v bystrickej nemocnici, FOTO

Polícia prosí svedkov dopravnej nehody, aby poskytli akékoľvek informácie, ktoré pomôžu objasniť okolnosti, ako k nej došlo.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivá nehoda: Muž  skončil s ťažkými zraneniami v bystrickej nemocnici, FOTO
6
Galéria

Polícia v Lučenci vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala vo štvrtok (26. 3.) na ceste I/16 v smere od obce Pinciná na Lučenec. O prípade informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) Banská Bystrica na sociálnej sieti.

„Vodič vozidla značky BMW z Rimavskej Soboty vo veku 23 rokov predchádzal pred ním idúce vozidlo Kia Ceed, pričom z doposiaľ nezistených príčin sa jeho auto dostalo do šmyku. Následkom toho vyšlo mimo cesty, kde narazilo do protisvahu priekopy a ostalo prevrátené na pravom boku,“ priblížili nehodu policajti s tým, že pri nej ku kontaktu vozidiel nedošlo.

Dodali, že vodič havarovaného auta utrpel ťažké zranenia, ktoré si vyžiadali prevoz leteckou záchrannou službou do nemocnice v Banskej Bystrici. Na mieste nehody bol i znalec z odboru cestnej dopravy a polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

„Prosíme svedkov tejto dopravnej nehody, aby nám poskytli akékoľvek informácie, ktoré nám pomôžu objasniť okolnosti, ako k nej došlo. Môžu sa ozvať na linku tiesňového volania 158 alebo na stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj na sociálnej sieti,“ uviedlo KR PZ.

Zábery z miesta nehody nájdete v priloženej fotogalérii!

Polícia vyšetruje dopravnú nehodu pri Lučenci
6
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM