Jakub Forgács Krimi

Horskí záchranári v nasadení. Pri Bystrici ratovali mladé dievčatá aj cyklistu

Zranenie na bobovej dráhe na Donovaloch aj pád cyklistu. Vo Veľkej Fatre a v Nízkych Tatrách zažili horskí záchranári hneď niekoľko zásahov. Čítajte podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Horskí záchranári v nasadení. Pri Bystrici ratovali mladé dievčatá aj cyklistu
Zdroj: Dnes24.sk

Úrazy dvoch detí a cyklistu zamestnali vo štvrtok záchranárov Horskej záchrannej služby (HZS) vo Veľkej Fatre a Nízkych Tatrách.

Krátko popoludní privolali veľkofatranských záchranárov k úrazu dievčaťa (14), ktoré si na bobovej dráhe na Donovaloch spôsobilo tržné poranenie hornej končatiny. Horskí záchranári jej ranu ošetrili a rodičia s ňou pokračovali do nemocnice.

Záchranári pomáhali aj slovenskému cyklistovi, ktorý počas pretekov spadol z bicykla a pravdepodobne si zlomil kľúčnu kosť. Po ošetrení ho terénnym vozidlom HZS transportovali na Donovaly, kde si ho už prevzala posádka rýchlej zdravotnej pomoci.

Nízkotatranských horských záchranárov zasa privolali k úrazu trojročného dievčatka, ktoré na Priehybe spadlo a utrpelo viaceré odreniny a tržné poranenia hornej končatiny. Dieťa ošetrili a previezli terénnym vozidlom na Bielu púť, odkiaľ s ním rodičia pokračovali do nemocnice.

Čítajte tiež:

Pomsta exekútorovi po slovensky: Päťtisíc eur prieniesol muž z Detvy v centoch!

Požiar na Švermovej ulici v Bystrici. V byte vyhorela spálňa!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Leto v uliciach Banskej Bystrice
12
Galéria
Foto: Jaroslav Dodok / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM