Jakub Forgács Rôzne Správy

Horehronie má novú ATRAKCIU: Obria HOJDAČKA meria ohromných 8 metrov, VIDEO a FOTO

Čiernohronská železnica či Vydrovská dolina nie sú jedinými lákadlami v Čiernom Balogu. Aktuálne tam pribudlo hneď niekoľko noviniek.

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

V areáli SKI Čierny Balog (okres Brezno) majú od mája novú atrakciu. Na Urbanovom vrchu, na vrchole vleku, pribudla obria hojdačka, ktorá má úctyhodné rozmery a naskytuje sa z nej úchvatný pohľad nielen na obec ale aj vrcholy Nízkych Tatier.

Nová hojdačka aj trojkolky

Nedávno sme vám priniesli správu o 4-metrovej hojdačke v neďalekom Lome nad Rimavicou. Tá však „obrovi“ z Čierneho Balogu siaha len „do pol pása“, keďže je približne dvakrát tak veľký.

„Hojdačka je vysoká osem metrov a široká 6,5 metra,“ uviedol pre spravodajský portál Dnes24.sk Michal Donoval zo SKI Čierny Balog, podľa ktorého je o ňu veľký záujem. Svedčí o tom aj vydupaný chodník priamo pod vlekom, hoci k atrakcii vedie aj úplne nový – náučný.

Noviniek v areáli je však hneď niekoľko. „Ľudia môžu využiť aj nové trojkolky, ktoré sa ťahajú za vlekom a potom sa na nich môžu spustiť dole,“ spomenul Donoval, podľa ktorého tak ide o letnú alternatívu lyžovania. Okrem toho pribudlo aj detské ihrisko a mini farmička s hospodárskymi zvieratami.

Zábery novej atrakcie Horehronia si môžete pozrieť na videu a v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie tipy na výlety

V OBRAZOCH: Novou atrakciou Horehronia je 8-metrová hojdačka
7
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM