Tlačové správy

Hľadáte vhodnú zdravotnícku pomôcku? Nájdete ju v novej prevádzke BARLIČKA v Banskej Bystrici

Tím profesionálov, obrovský výber a vrúcne slovo. To všetko a ešte oveľa viac vás čaká v novootvorených zdravotníckych potrebách BARLIČKA priamo v Banskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte vhodnú zdravotnícku pomôcku? Nájdete ju v novej prevádzke BARLIČKA v Banskej Bystrici
Zdroj: www.istockphoto.com

Novootvorené Zdravotnícke potreby Barlička v Banskej Bystrici nájdete v centre mesta na námestí Slobody, v blízkosti zástavky autobusov a trolejbusov.

Privíta vás tím odborníkov z oblasti zdravotníckych potrieb a lekárenstva s dlhoročnými skúsenosťami. Široký výber rôznych zdravotníckych pomôcok, odborné poradenstvo, pochopenie, snaha pomôcť a podporiť vás. To sú priority a zmysel, prečo Zdravotnícke potreby Barlička vznikli.

Byť zákazníkom oporou v akejkoľvek situácii, pomôcť, uľahčiť a nájsť riešenie.

Dôraz kladú na kvalitné, cenovo dostupné zdravotnícke pomôcky slovenskej, aj zahraničnej výroby. V prípade, že sa v sortimente nenachádza vami požadovaný produkt, ochotne vám ho objednajú, prípadne dohodnú výrobu na mieru.

Nájdete tu pomôcky pri chôdzi a pre imobilných ako barly, paličky, invalidné vozíky, chodítka, madlá do kúpeľne, sedačky do vane a i.

Domáce lekárske prístroje a pomôcky ako biolampy, infralampy, fonendoskopy, inhalátory, glukometre, teplomery, tlakomery, naurostimulátory a i.

Zdravotnícke potreby BARLIČKA
5
Galéria
Zdroj: Zdravotnícke potreby BARLIČKA

Ortopedické a protetické potreby ako bandáže, ortézy, korektory, vložky do topánok, kompresné pančuchy, zdravotná obuv a i.

Milí a ochotní personál sa teší na vašu návštevu, s radosťou budú vašou oporou, barličkou. V prípade, že nemôžete prísť osobne, môžete využiť službu objednania pomôcky telefonicky a využiť zásielkovú službu, ktorá vám tovar doručí na vami zvolenú adresu.

Zdravotnícke potreby Barlička nájdete na adrese Námestie Slobody 6208/4, Banská Bystrica, 97401. Viac informácií sa dozviete na webe www.vasabarlicka.sk.

Sledujte nás aj na sociálnych sieťach:

Facebook: Zdravotnícke potreby Barlička

Instagram: vasa_barlicka

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Zdravotnícke potreby BARLIČKA
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM