Jakub Forgács Hokej

GAS vs. GJGT: Veľké hokejové derby bystrických gymnázií je späť!

Hokej nie je v Bystrici len doménou baranov či hráčov UMB. Už onedlho opäť zažijeme tradičný zápas odvekých rivalov z GAS-ka GJGT!

Ilustračný obrázok k článku GAS vs. GJGT: Veľké hokejové derby bystrických gymnázií je späť!
40
Galéria
Foto: Jakub Forgács

Každoročne pod Urpínom skrížia hokejky tímy bystrických stredných škôl. Študenti Gymnázia Andreja Sládkoviča (GAS) a Gymnázia Jozefa Gregora Tajovského na seba narazia opäť už o pár dní. Vzájomná bilancia hovorí v prospech GAS-ka, ktoré vyhralo väčšinu vzájomných stretnutí, naposledy minulý rok vysoko 10:3.

Hokejové stretnutie GAS vs. GJGT sa bude konať vo štvrtok 26. januára o 17:30 na bystrickom zimnom štadióne. Lístok stojí 3 eur, na mieste 3,5 eur, v čom je aj after party.

„Po minulé roky sme mali relatívne stále mužstvo, no tentoraz bude úplne nové a za GJGT nastúpi aj jedno dievča,“ povedala pre spravodajský portál Bystrica 24 Terezka Šusteková, organizátorka z GJGT.

Ako spomenula, medzi školami cítiť rivalitu, hlavne čo sa fanklubov týka. „GAS-ko väčšinou vyhráva transparentmi, ale veríme, že sa im aspoň priblížime. Na ľudí čaká aj zaujímavá tombola, máme dobrých sponzorov,“ dodala Šusteková.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť, ako to vyzerá, keď skrížia hokejky študenti bystrických gymnázií!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Derby bystrických gymnázií
40
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM