Jakub Forgács Krimi

FOTO zrážky štyroch vozidiel. Bystričan (40) skončil s ťažkými zraneniami!

Pohľad, pri ktorom až zamrazí! Podľa slov mužov zákona došlo k nehode priamo v obci. Čítajte podrobnosti z miesta nešťastia!

Ilustračný obrázok k článku FOTO zrážky štyroch vozidiel. Bystričan (40) skončil s ťažkými zraneniami!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vo Zvolene objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v pondelok o 17:25, na ceste I/50 v obci Zvolenská Slatina. „K dopravnej nehode došlo pravdepodobne tak, že vodič (77) osobného motorového vozidla Nissan Qashqaizo Zvolena, jazdiaci v smere od Detvy na Zvolen, sa v obci Zvolenská Slatina doposiaľ nezisteným spôsobom bočne zrazil s oproti jazdiacim vozidlom Renault Megane, ktoré viedol vodič (55) z Detvy,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Následne sa Nissan čelne zrazil aj s oproti jazdiacim vozidlom Škoda SuperB, ktoré viedol vodič (40) z Banskej Bystrice. Po zrážke vozidlo Renault odhodilo do protismeru, kde sa zrazilo v smere od Lučenca na Zvolen, jazdiacou jazdnou súpravou zloženou z ťahača Scania s návesom, ktorú viedol vodič (37) z Kriváňa,“ pokračovala hovorkyňa.

Dychová skúška bola podľa slov Faltániovej u vodičov bola negatívna. „Celková škoda, ktorá vznikla na vozidlách, je odhadnutá na 34 000 eur. Pri nehode vodič vozidla Škoda SuperB utrpel ťažké zranenia s dobou liečenia viac ako 42 dní,“ dodala hovorkyňa so slovami, že na mieste bol prítomný aj znalec s odboru cestnej dopravy.

Pozrite si zábery z nehody vo Zvolenskej Slatine v našej fotogalérii!

Čítajte tiež:

Zrážka áut v Sásovej. Pri nehode zranený chodec na priechode!

Vyhrážky sa mužovi nevyplatili. Čo sa dialo pred bystrickou železničnou stanicou?

V OBRAZOCH: Zrážka štyroch vozidiel priamo v obci
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM