Aktualizované Krimi

FOTO: Veľké policajné pátranie: Muž z Polomky šiel do Bystrice, domov sa nevrátil

Polícia v Brezne sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 42-ročnom Rastislavovi Majerčíkovi z Polomky.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Veľké policajné pátranie: Muž z Polomky šiel do Bystrice, domov sa nevrátil
Zdroj: KR PZ BB

Nezvestného naposledy videli 15. marca 018 v čase okolo 14.00 hodine, kedy odišiel z miesta trvalého bydliska. Mal ísť hľadať do Banskej Bystrice prácu a od tej doby nepodal o sebe žiadnu správu.

Policajti z okresu Brezno zorganizovali viacero pátracích akcií, ale nezvestného muža sa doposiaľ nepodarilo vypátrať. Počas 19 hodín prehľadávali okolie Polomky, Bacúcha a iných vytipovaných lokalít.

Pátracích akcií sa zúčastnilo spolu 68 policajtov a poslednej pátracej akcie, ktorá sa konala 19. marca, sa zúčastnili aj záchranári z Komplexnej centrálnej záchrannej služby Gabčíkovo a Špeciálna kynologická záchranná služba z Levíc. Prehľadávaný priestor monitoroval aj vrtuľník letky MV SR.

„Hľadaný je vysoký 180 cm, štíhlej postavy, má modré oči a hnedé vlasy. Oblečené mal modré montérky a čiernu teplákovú mikinu. Obuté mal zimné trekové topánky. Keďže ani tretia pátracia akcia nebola úspešná, žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužov,i oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158,“ uviedla Mária Faltániová, hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici.

Aktualizované 26. marca: „V priebehu minulého týždňa sme vás žiadali o zverejnenie pátrania po nezvestnom 42-ročnom Rastislavovi Majerčíkovi z Polomky, ktorý bol nezvestný od 15. 3. 2018. Nakoľko dôvody pátrania pominuli, pátranie po tejto osobe bolo zrušené,“ informovala Petra Kováčiková, hovorkyňa KR PZ BB.

Hľadaný muž z Polomky
7
Galéria
Zdroj: KR PZ BB
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM