Jakub Forgács Rôzne Správy

FOTO: Stretnutie pre milovníkov retra v Bystrici. Ľudia obdivovali aj unikáty

Pod Urpínom si milovníci historických strojov prišli na svoje! Na výmennom stretnutí veteránov našli kúsky, aké už bežne na cestách nevidno!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Stretnutie pre milovníkov retra v Bystrici. Ľudia obdivovali aj unikáty
Foto: Ivan Dedina

Bystričanom sa prednedávnom naskytla jedinečná príležitosť, obdivovať historické autá či motorky, ale aj dokúpiť si náhradné diely. Všetko na jednom mieste. „Jesenné výmenné stretnutie navštevuje čoraz viac ľudí aj vďaka dobrému, aj keď trošku chladnému, počasiu. Prišlo cca 800 návštevníkov,“ uviedol pre spravodajský portál Bystrica 24 predseda Veterán klubu Banská Bystrica Ivan Dedina.

Čítajte tiež: FOTO: Nočný tuning zraz v Bystrici. Stovky krásnych strojov a hučiacich motorov

„Objavuje sa stále viac predávajúcich od našich susedov Čiech. Chodia nielen výrobcovia moto dielov, štítkov na rôzne autá, motocykle, ale aj takí, ktorí prezentujú svoju prácu. Ukážkový model v custom style nám doniesol predviesť Tomáš Kliment, ktorý Škodu Octavia prerobil na zákazku,“ pokračoval Dedina so slovami, že bolo čo obdivovať

Na výmennom stretnutí mohli ľudia tiež kúpiť náhradné diely od rôznych výrobcov, ale aj motocykle značky Java, CZ či babeta. „Niektorí si urobili radosť aj drobnosťou. Treba však poznamenať, že bez pomoci členov nášho klubu, ale aj SAD BB, ktorá nám umožnila poskytnúť priestor, by sa akcia neuskutočnila,“ dodal so slovami, že najbližšie jarné výmenné stretnutie sa bude konať 2. apríla 2017.

Pozrite si zábery z jesenného výmenného stretnutia auto – moto veteránov v Bystrici v priloženej fotogalérii!

Čítajte tiež: FOTO: Bystričanov trápi špinavý problém. Cestou na vlak sa brodia vodou a blatom

Pozrite si

V OBRAZOCH: Bystrica zažila jesenné výmenné stretnutie auto - moto veteránov
10
Galéria
Foto: Ivan Dedina
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM