Jakub Forgács Krimi

FOTO: Pátranie po nezvestnom Bystričanovi. Ján odišiel na prechádzku, už sa nevrátil

Dobre si pozrite foto a popis nezvestného muža. Vzhľadom na svoj vek môže byť podľa slov polície dezorientovaný.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Pátranie po nezvestnom Bystričanovi. Ján odišiel na prechádzku, už sa nevrátil
2
Galéria

Polícia v Banskej Bystrici pátra po Jánovi Novysedlakovi (83) z Banskej Bystrice. „Starší pán je nezvestný od soboty (19.5.), kedy odišiel z miesta bydliska na prechádzku, čo aj bežne robieval, mal rád dlhé prechádzky. Z tej sobotňajšej sa však domov sa nevrátil. Príbuzní o ňom nemajú od tej doby žiadne správy,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Nezvestný netrpí žiadnou vážnou chorobou, vzhľadom na svoj vek však môže byť dezorientovaný. Pohybovať sa môže kdekoľvek v Banskej Bystrici, ako aj v blízkom okolí mesta. Nie je však vylúčené, že mohol prejsť aj do iného okresu,“ pokračovala Kováčiková.

„Muž je vysoký 180 cm, štíhlej postavy, má šedivé krátke vlasy, zeleno-hnedé oči, výrazný nos. Oblečené mal hnedé nohavice, čiernu bundu a tmavé topánky,“ dodala policajná hovorkyňa.

V prípade akýchkoľvek informácií k osobe nezvestného muža, ktoré by mohli napomôcť k jeho vypátraniu, tieto prosím oznámte na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č.158.

Pozrite si v priloženej fotogalérii foto nezvestného muža!

V OBRAZOCH: Polícia hľadá nezvestného Jána z Banskej Bystrice
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM