Jakub Forgács Správy

FOTO: Netradičný dar od ministra Gajdoša. Čo to dostala Nasťa Kuzminová?

Zlatá Nasťa sa v Bystrici dočkala milého prekvapenia. Takýto dar dostala od ministra obrany!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Netradičný dar od ministra Gajdoša. Čo to dostala Nasťa Kuzminová?
3
Galéria
Zdroj: TASR

Ešte pred štvrtkovými oslavami na bystrickom námestí zarezonovali nezabudnuteľné olympijské momenty aj v priestoroch VŠC Dukla. Minister obrany Peter Gajdoš venoval Anastasii Kuzminovej i ďalším biatlonistkám dary, každý jeden originálny, umelecky odliaty zo skla, s výstižnými osobnými výjavmi.

„Všetkým nám je jasné, že Nasťa, jej tréner obetovali všetko, aby úspešne reprezentovali celé Slovensko i našu Duklu, som na to hrdý,“ povedal minister obrany Peter Gajdoš. „Ukázalo sa, že Nasťa má aj svojich nástupcov a verím tomu, že budú minimálne tak úspešní ako ona. Rozumieme, že keď je Nasťa sama s manželom, smúti za deťmi, preto sme jej darovali aj pobyt v Piešťanoch, ktorý si môže užiť v kúpeľoch.“

Anastasia Kuzminová okrem skleneného artefaktu prijala aj peňažný šek v hodnote 17 500 eur i poukaz na pobyt do Piešťan. „Keď sa chystáš na olympiádu so snahou získať medailu, ešte nečakáš, že sa dočkáš aj odmien s osobným poďakovaním,“ vyjadrila sa.

„Veľmi si toto uznanie vážim, keď sme odchádzali, dostali sme talizman na cestu a ozaj zafungoval. A nielen on, ale aj zo správ, v ktorých som prijímala gratulácie, som čerpala energiu, čo ma veľmi povzbudzovalo k výkonom. Teraz je to veľmi osobné, keď vidím ľuďom priamo do očí so spoločnou oslavou. Je to najväčší darček a odmena, Banská Bystrica a celé Slovensko so mnou všetko prežívali a majú naozaj veľké srdce,“ dodala Kuzminová.

Pozrite si v priloženej fotogalérii dary, ktorých sa Nasťa Kuzminová dočkala od ministra Petra Gajdoša!

V OBRAZOCH: Kuzminová sa dočkala darov od ministra
3
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM