Jakub Forgács Rôzne Správy

FOTO: Námestie zaplnili tisíce Bystričanov. Takto oslávili titul baranov!

Bystrica žije hokejom! Dôkazom boli majstrovské oslavy historického titulu baranov. Na námestie sme sa vybrali aj my!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Námestie zaplnili tisíce Bystričanov. Takto oslávili titul baranov!
64
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Iba v sobotu sa bystrickým hokejistom podaril historický úspech. Vo finálovej sérii Tipsport ligy zdolali Nitru 4:1 na zápasy a stali sa majstrami Slovenska. Pod Urpínom zavládla vládla veľká radosť a eufória. Bystričania totiž získali svoj premiérový titul a navyše oplatili svojmu súperovi minuloročnú prehru vo finále.

Zisk titulu však treba aj náležite osláviť. Hoci mnohí Bystričania začali už cez víkend, hlavné majstrovské oslavy boli naplánované na pondelok podvečer, kedy sa na Námestí SNP stretli tisíce ľudí. Prišli sa poďakovať baranom a tiež si nenechali ujsť autogramiádu svojich obľúbencov.

O atmosféru na námestí sa ešte pred príchodom baranov postarala kapela Kabát revival. Potom zlatí chlapci, ktorí na námestie dorazili na autobuse bez strechy, jeden po druhom vyšli na pódium aj za fanúšikovského skandovania hesiel ako „Iskra majstrom je“, „Handzuš na ľad“ či „Miro Hlinka“. Bystričanom ukázali víťaznú trofej a následne baranov privítal aj primátor Ján Nosko. Počas autogramiády mohli fanúšikovia získať podpisy či fotky so svojimi obľúbencami za tónov skladieb Petra Nagya.

Atmosféru majstrovských osláv sme pre vás zachytili aj my. Pozrite si zábery zo zaplneného námestia v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Na bystrickom námestí vypukli oslavy historického titulu baranov
64
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM