Ivana Kováčiková Rôzne

FOTO: Mladí Bystričania to poriadne rozbalili. Rock Reunion natáčali klip na pirátskej lodi

Punk rockoví chlapci spod Urpína sa odviazali a výsledok? Pri natáčaní nového klipu sa lámali okuliare aj drevené schodíky. A na mieste nechýbalo ani štýlové retro autíčko. Pozrite si FOTO!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Mladí Bystričania to poriadne rozbalili. Rock Reunion natáčali klip na pirátskej lodi
Foto: Ivana Kováčiková / Zdroj: Dnes24.sk

Mladá rocková kapela Rock Reunion sa rozhodla natočiť nový klip. Osobne sme sa boli pozrieť, ako to prebiehalo. Chalani využili vonkajšie priestory bystrického plážového kúpaliska, aby vytvorili letnú atmosféru. Pôvodne mali točiť v nenapustenom bazéne, avšak plán sa nakoniec zmenil. „Zaimprovizovali sme a nakoniec sme sa rozhodli pre pirátsku loď,“ uviedol Matúš Mikuláši, ktorý spolupracoval s kapelou aj na predchádzajúcich dvoch klipoch Denník a Primabalerína.

Zámer videoklipu ďalej objasňuje režisér Mikuláši: „Má to byť postavené na takom slobodomyseľnom rockerovi, ktorý žije úplne slobodný život. Herec predstavuje chlapa, čo je úplne free, potetovaný. Príde na svojom retro aute a robí hlúposti, vytrhne im mikrofón skáče s nimi a baví sa. Ide o zábavu a letnú atmosféru a o celkové pozitívne vyznenie.“ Singel Láska & Karma nesie práve posolstvo, že všetko najlepšie v živote je zadarmo. Rodina, priatelia, láska aj karma!

Jednu z hlavných úloh vo videoklipe si zahral aj študent herectva VŠMU s prezývkou Burák. „Chalanov poznám už roky, ale technicky, na klipe spolupracujem prvýkrát. Mám rád Rock Reunion, tak im pomáham. Robím. čo viem a baví ma to.“ Herec sa do postavy naozaj vžil. V horúcom počasí nasadil kožuch a pri jednej scéne dokonca nalomil drevené schodíky. Spevák Miňo prišiel aj o jedny z obľúbených slnečných okuliarov. Punková nálada prináša nespútanú energiu.

Za fanúšikovskú základňu nám na zvedavé otázky odpovedal Lukáš: „Andie, bubeník, nás zavolal a ja som zavolal partiu ďalších kamarátov. Znelo to lákavo, ide o podporu kapely a hlavne zábavu,“ povedal. Po natáčaní sa členovia kapely aj fanúšikovia občerstvili čerstvo opečenými klobáskami a pokračovali v dobre rozbehnutej zábave.

Rock Reunion je punk rocková kapela, ktorá vznikla v roku 2008. Tvoria ju Radovan Oravkin, Milan Kováč, Dominik Sabov a Andie Debnár. Kapela sa na Slovensku preslávila hlavne singlom „Dokonalá (Hej prdel)“ v spolupráci s rapperom Kalim. Chalani patria medzi rockové kapely s prvkami popu a punku. Kapela sa zviditeľnila aj pôsobením v hudobnej súťaži X Faktor. Doteraz vydali chalani dva albumy Pozerám dopredu (2011) a Denník (2014) s dvanástimi autorskými skladbami. Rock Reunion burcuje publikum na slovenských festivaloch a hudobných akciách.

Pozrite si v našej fotogalérii, ako prebiehalo natáčanie nového klipu kapely Rock Reunion!

Čítajte tiež:

Nevídaný úspech folklórneho súboru z Horehronia: Priamo v Moskve obsadil prvé miesto!

Festival umenia a dizajnu v Bystrici s nabitým programom: Dara Rolins, míľa mestom aj viacero noviniek!

Obľúbené Kino v bazéne je späť: Ako otvorí štvrtý ročník sledovania filmov pod holým nebom?

FOTO: Natáčanie videoklipu s bystrickými Rock Reunion
13
Galéria
Foto: Ivana Kováčiková / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM