Jakub Forgács Správy

FOTO: Bystrické Kocúrkovo. Jeden priechod zmizol, druhý smeruje do plota

Vodiči hromžia, chodci sú zmätení. Ak ste v týchto dňoch prechádzali okolo OC Point, možno ste zostali zaskočení.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Bystrické Kocúrkovo. Jeden priechod zmizol, druhý smeruje do plota
5
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Prechod okolo nového bystrického nákupného centra vôbec nie je jednoduchý. Pred pár dňami zmizol frekventovaný priechod pre chodcov, ktorým sa pohybovali ľudia od Dolnej ulice k Europa SC a naopak. Pruhy vyfrézovali a odstránená bola aj značka, ktorá naň upozorňovala.

Mnohí vodiči však hromžia. Ľudia týmto miestom aj naďalej prechádzajú a autá im dávajú prednosť. Do istej miery za to zaiste môže zvyk Bystričanov. Na druhej strane, veľa iných možností na prejdenie cez cestu nemajú. „Zatlieskala by som tomu umelcovi, ktorý toto dopustil,“ napísala v súvislosti s týmto problémom na Facebooku jedna z nespokojných Bystričaniek.

Iba o pár metrov ďalej síce vznikol nový priechod, ktorý smeruje od Dolnej ulice k SC Point. Na jeho konci však na chodcov číha oplotenie tohto objektu, v ktorého areáli sa stále pracuje. Často si preto volia radšej pôvodný priechod. Teraz už zostáva len veriť, že s otvorením centra a odstránením oplotenia bude po probléme.

V tejto súvislosti sme oslovili aj SC Point, aby sme zistili, kedy by oplotenie objektu mali odstrániť. Rovnako sme o reakciu požiadali aj Mesto Banská Bystrica!

Pozrite si spomínanú križovatku s priechodmi v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Na Huštáku vodiči hromžia, chodci sú zmätení
5
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM