Rôzne Správy

FOTO: Burza veteránov s rekordnou účasťou. V Bystrici pritiahla tisícky návštevníkov

Moto nadšenci si v meste pod Urpínom prišli na svoje. Pozrite, čím všetkým zaujalo tradičné Jarné výmenné stretnutie veteránov!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Burza veteránov s rekordnou účasťou. V Bystrici pritiahla tisícky návštevníkov
25
Galéria
Zdroj: M.Mišura / J.Malatinec

Začiatkom apríla sa v priestoroch SAD Banská Bystrica na Partizánskej ceste konala burza veteránov spojená s prehliadkou múzea motocyklov. „Tento ročník Jarného stretnutia auto-moto veteránov a náhradných dielov sme aj vďaka počasiu zaznamenali rekordný nárast počtu návštevníkov, ale aj predávajúcich. Len je smutné, že vždy sa nájdu ľudia, ktorí nerešpektujú pokyny organizátora,“ povedal pre spravodajský portál Bystrica 24 Jozef Malatinec, podpredseda Veterán klubu Banská Bystrica.

„Návštevníci mohli nájsť rôzne náhradné diely na motocykle aj autá, prevažne výroby československej, vojenské oblečenie, dobovú literatúru ako návody k obsluhe, katalógy nd či typové štítky rôzneho druhu,“ vymenoval.

„Medzi zaujímavosti patrili Škoda 1201 a Škoda 105 od Tomáša Klimenta, výrobcovia ako Milan Ježik – výrobca plastových replík, Miroslav Krška – výroba výfukov a kolien na motocykle, Miroslav Čilík – výroba nd na motobmw, jawa, ČZ, Špička – predajca nd, ale taktiež nechýbali ľudia, ktorí prezentujú renovácie moto: Andrej Jarjabka alebo lakérnik Tomáš Kliment,“ pokračoval Malatinec.

„Dôležitým článkom celej burzy je našich pár členov, bez ktorých by sme túto akciu nezvládli. Každý jeden tu zohráva svoju úlohu,“ dodal Malatinec, ktorý zároveň poďakoval SAD Banská Bystrica za prenájom priestoru, vďaka čomu sa burza mohla organizovať.

Pozrite si zábery z burzy v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Rekordné Jarné výmenné stretnutie auto-moto veteránov v Bystrici
25
Galéria
Zdroj: M.Mišura / J.Malatinec
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM