Tlačové správy

Dvaja organizátori športových podujatí rozbiehajú prvý messenger servis osobného kuriéra v Banskej Bystrici - PriamaPomoc.sk

Mnoho odvetví, hlavne v oblasti služieb, je paralyzovaných v dôsledku “korona krízy”. Umelci, drobní živnostníci, organizátori podujatí pre verejnosť či vzdelávacích aktivít, hľadajú alternatívy, ako túto situáciu “na neurčito” preklenúť.

Ilustračný obrázok k článku Dvaja organizátori športových podujatí rozbiehajú prvý messenger servis osobného kuriéra v Banskej Bystrici - PriamaPomoc.sk
Zdroj: Marathon s.r.o.

Zaujímavý nápad na alternatívnu aktivitu sa zrodil aj v hlavách organizátorov bežeckej série Marathon BB Tour a Banskobystrického maratónu. Prišli s originálnou službou priameho doručovania drobných zásielok v regióne Banskej Bystrice.

“Kreativita je východiskom z krízy” "Verejnosť a naši zákazníci nás poznajú ako eventovú agentúru, ktorá realizuje nielen najväčší seriál športových podujatí pre verejnosť, ale aj rôzne tímbildingy alebo vzdelávacie, konzultačné a poradenské aktivity pre firemnú klientelu. Všetky tieto segmenty trhu sú momentálne v stave umŕtvenia, preto je logické, že hľadáme alternatívu – nielen v zmysle ako prežiť, ale aj s cieľom priniesť novú kvalitu a pridanú hodnotu zákazníkom,” povedal na úvod jeden z autorov nápadu, Peter Fabok.

V dnešnej zložitej dobe sa všetci snažia minimalizovať osobný kontakt. Zároveň firmy ale aj bežný občan, potrebujú denne manipulovať s dokumentami a zásielkami rôzneho druhu. Či už potrebujete zaniesť faktúru odberateľovi, doručiť letáky z reklamnej agentúry, poslať príbuzným nákup alebo vyzdvihnúť bicykel z druhej ruky… alebo prekvapiť partnerku kvetmi či osobným listom na výročie – to všetko vieme urobiť pre vás, ušetriť váš čas, náklady a znížiť riziko kontaktu s vonkajším prostredím. Momentálne asi nikto nebude posielať asistentku s listom alebo balíkom na poštu, respektívne asistentka bude hľadať dostupnú a lacnú cestu, ako sa tomu vyhnúť,” dodal k nápadu konkrétnejšie Miroslav Štrba.

Pohybujeme sa roky v prostredí offline aj online marketingu a vieme, že v čase prísnych opatrení je ťažké dodržiavať pravidlá prevencie a izolácie a zároveň nestratiť v obchodnom ale aj osobnom živote osobný rozmer. Poslať dokument, promo materiál, či zásielku, personalizovane cez poslíčka, je samo o sebe pridanou hodnotou. Môže to byť dokonca cielená súčasť vašej PR politiky – pritom za verľmi výhodnú cenu. Myslíme moderne a aj ekologicky a v jarných a letných mesiacoch dáme priestor brigádnikom pre doručovanie na bicykli. Aj jasný štýl je pridanou hodnotou,” zhodujú sa svorne obaja protagonisti myšlienky.

Vychádzame z desaťročia skúseností práce s ľuďmi a dobrovoľníkmi. Nechceme, aby naši zákazníci kupovali mačku vo vreci – chceme ich nechať vyskúšať kvalitu a náš prístup. Preto má každá firma aj občan prvú zásielku zadarmo, bez akýchkoľvek záväzkov. Pokiaľ chcete naše služby vyskúšať, je to jednoduché. Na stránke www.priamapomoc.sk nájdete základné informácie o službe a bežných cenách zásielok. Chceli sme, aby to bolo jednoduché a prehľadné, celá objednávka prebieha prostredníctvom telefónu alebo mailu v jedinom kroku. Pre firemných zákazníkov máme pripravené individuálne programy, dokonca s mesačným paušálom a hromadnou fakturáciou.

Službu oficiálne spúšťame pre región Banská Bystrica a Zvolen od pondelka 30.3.2020. Prvých sto zákazníkov od nás dostane hodnotný darček, takže volajte…

V galérii k článku nájdete bonusovú kartu pre jednu zásielku zdarma. Stiahnite si ju do PC alebo telefónu – ak ju predložíte pri prvom vyzdvihnutí zásielky, nebudeme vám jej cenu účtovať.

PriamaPomoc.sk nie je charitatívny projekt, hoci ceny (najmä pre firmy) sú nastavené symbolicky. Našou ambíciou je vyslať pozitívny signál aj pre iných drobných podnikateľov a poskytovateľov služieb, aby sa nebáli skúsiť aj v tejto komplikovanej situácii niečo nové. Nemôžeme sa spoliehať iba na podporné mechanizmy štátu.

Tento článok je zároveň výzvou pre každého, kto si chce vyskúšať prácu osobného doručovateľa na bicykli či inom drobnom dopravnom prostriedku a má chuť si privyrobiť.

Bonusová karta na stiahnutie
Bonusová karta na stiahnutie / Zdroj: Marathon s.r.o.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Marathon s.r.o.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM