Jakub Forgács Futbal

Dukla zbrojí na jarnú časť a posilňuje káder: Do tímu pribudol bývalý slovenský reprezentant

Hoci oslabený banskobystrický tím zimuje na dne tabuľky, pripravuje sa na boje v jarnej časti. Duklu najnovšie posilnil bývalý reprezentačný obranca so skúsenosťami z európskych veľkoklubov.

Ilustračný obrázok k článku Dukla zbrojí na jarnú časť a posilňuje káder: Do tímu pribudol bývalý slovenský reprezentant
Zdroj: TASR

Ako informoval oficiálny web FK Dukla, novou posilou obrany FK Dukla sa stal bývalý slovenský reprezentant Marián Had (32). Rodák s Dolného Kubína podpísal s manažmentom klubu kontrakt do konca aktuálnej ligovej sezóny.

Kariéra Mariána Hada je bohatá nielen reprezentačným pôsobením za éry trénera Dušana Galisa, ale aj prestupmi do veľkoklubov. Futbalové meno si urobil v Ružomberku, neskôr prestúpil do Brna a postupne hral za také kluby ako Sporting Lisabon, Lokomotiv Moskva či Sparta Praha. Na Slovensko sa potom vrátil do Slovana Bratislava, naposledy hral za maďarský Gyor. S mužstvom Dukly sa pripravuje od začiatku zimnej prípravy a odohral aj dva zápasy – proti Zvolenu a v Nitre.

Na skúške v FK Dukla sú aj obrancovia Gabriel Snitka z Podbrezovej, Miroslav Gálik z Rimavskej Soboty a Kanaďan Milovan Kapor, ktorý naposledy pôsobil v PFK Piešťany a pôsobil aj v španielskom Cadize. Káder Dukly môžu prípadne posilniť aj traja balkánski futbalisti – Berbič, Mazič a Pešič.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM