Jakub Forgács Futbal

Dukla skúša trojicu nových hráčov: Ktorí futbalisti by mohli posilniť klub?

Letná príprava banskobystrických futbalistov nie je len o drile, ale aj o posilňovaní kádra novými hráčmi. Na skúšku sú u nás traja mladí futbalisti, stopér, stredopoliar, aj útočník.

Ilustračný obrázok k článku Dukla skúša trojicu nových hráčov: Ktorí futbalisti by mohli posilniť klub?
Zdroj: TASR

Ako informoval oficiálny web Futbalového klubu FK Dukla Banská Bystrica, klub vyvíja snahu posilniť svoj hráčsky káder pred začatím ligového ročníka 2014/2015 Fortuna ligy. Ako bolo avizované pred začiatkom letnej prípravy, mužstvo trénera Norberta Hrnčára vystužili traja hráči, ktorý sú zatiaľ pod Urpínom na skúške.

Ide o trojicu futbalistov – stopéra Patrika Banoviča (22), záložníka Jana Kosáka (22) a útočníka Jozefa Dolného (22). O tom, či na seba navlečú dres Dukly v novej ligovej sezóne, rozhodne ich hráčska kvalita a momentálna forma v tréningovom procese a prípravných zápasoch. Skúsime ich krátko predstaviť.

„Hráčska politika klubu sa bude v najbližšom období uberať prioritne na skvalitnenie kádra pred nadchádzajúcou sezónou. Vylúčené nie sú ďalšie príchody posíl, nateraz je však otázkou prípadné zotrvanie troch skúšaných futbalistov v FK Dukla,“ píše sa ďalej na stránke klubu. Okrem spomenutých hráčov je momentálne v Dukle na skúške aj stredopoliar Kostelník z Michaloviec, tréneri tiež skúšajú stredných obrancov Pedra a Vláda zo Srbska.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM